Прочитај ми чланак

ИСПИТАНИ као обични грађани?! Вучелић и Вазура приведени на разговор па пуштени

0

Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да су челници Партизана испитани као грађани, а напоменуо је да скорашња акција полиције није уперена против тог клуба.

Претходних дана је велику пажњу јавности привукло хапшење Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља и његових сарадника, а под “опсадом” снага реда била су и два београдска стадиона – Партизанов и Звездин.

“Полиција нема сукоб са Партизаном, него са бандом која је користила клуб као параван. Моја порука родитељима, чувајте децу од трибина. Сви челници Партизана су испитани. Обућина, Вазура, Вучелић, сви су испитани као грађани”, рекао је Вулин гостујући на ТВ Прва.

Он је истакао и да ће предстојећа седница Савета за националну безбедност бити посвећена хапшењу криминалне групе на челу са Беливуком.

У стану једног од Вељкових сарадника је пронађен снајпер са пригушивачем, што је Вулин описао као “оружје за ликвидације, а не за обрачуне мафијаша”.

Раније је и заменик начелника УКП Нинослав Цмолић рекао да је група ухапшених иза навијачког паравана скривала своје криминалне активности.

“Она се крила иза навијачке групе Партизан, али то нису никакви навијачи, већ обични криманалци, ми ћемо доказати улогу сваког од њих појединачно. Одрадили смо оно што смо планирали месецима и завршићемо са свим криминалним групама као са овом”, рекао је Цмолић пре два дана.