И ВУЧИЋ ФАШИСТА!? „Пукла“ му мигрантска политика, масовно губи гласаче

0

Александар Вучић је у року од седам дана направио заокрет у политици за 180 степени. Наравно, није му први пут, али сада тешко да може да рачуна да ће народ да заборави шта је причао пре само неколико дана.

Тако је Вучић прошлог викенда за Бошка Обрадовића, Дамњана Кнежевића и све остале који су указивали на кршење закона државе Србије од стране миграната без икаквих личних докумената, рекао да су „фашистичка ђубрад“.
 
У међувремену је добио интерно истраживање јавног мњења по питању мигрантског насиља, где је увидео да је навукао гнев народа, не само оног дела који је против њега, већ у великој мери и гласача Српске напредне странке.
 
Чак је широм Србије забележено да симпатизери и чланови Српске напредне странке у великој мери потписују петицију Двери против званичне мигрантске политике Александра Вучића.
 
Тако смо данас дошли у ситуацију да Вучић најављује посебне полицијске снаге у Шиду и другим пограничним местима, јер, како каже, мигранти упадају у куће нашим грађанима, плаше их и уништавају имовину.
 
Дакле, када је исте те мере предлагао Бошко Обрадовић, када је због мигрантског насиља  народне патроле повео Дамњан Кнежевић, они су пре мање од недељу дана били фашисти? Онда испада да је данас фашиста постао и Александар Вучић! На етикети „ђубре“ нећемо инсистирати.
 
– Мигрантска политика ове власти је крахирала. Време је за нову политику   према мигрантској кризи. Али, то не могу да спроведу они који су нас довели у ову ситуацију и који су све време негирали да постоје било какви проблеми, а сад шаљу специјалце на терен – рекао је Бошко Обрадовић, поводом Вучићеве нагле промене реторике о мигрантском питању.
 
 
 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!