ХРВАТИЦА ОБЈАСНИЛА ЗАШТО ЈЕ СТАВИЛА ПЕНИС у руке Фрањи Туђману

0

На друштвеној мрежи Фејсбук, Ива Анзуловић поставила је статус и фотографију на коју Хрвати једноставно нису могли да не реагују.

“Везано уз данашњи Дан државности и закај сам Туђману ставила курац у руке.

Када смо изашли из Југе, вриједили смо преко 750 милијарди долара са свим творницама, институтима, свеучилиштима, прометницама, интелектуалним капацитетом, земљиштима.
Стара партијска жгадија је предвидјела распад те и такве Југе и да не би завршили као Ницолае Цеаусесцу у Румуњској, само метак у челендру по заслугама, пустили су Аркана на трибине Максимира, локалне идиоте набријали да су угрожени, нас набријали да су нам Срби највећи непријатељ и – кренули. Под његовим водством. Покрали су милијарде тијеком рата, издали Вуковар и Петрињу и Костајницу и гро других градова који уопће нису требали бити окупирани, наметали цензуру, прогањали новинаре, запошљавали своје режимске новинаре по редакцијама, убили десетке људи који су свједочили њиховом криминалу, задужили нам праунучад, распродали све што нису стварали, низали афере од незаконите приватизације за куну преко петих ортака и ИНА-е и Агрокора,
а све под једном, његовом, паролом – све за Хрватску, Хрватску ни за што.

Данас живим у граду у којем је без грча један градоначелник, два сата након што је нађен мртав његов најближи подређени сурадник, објавио како је баш тај прочелник крив кај је из градске благајне нестало преко 17 милијуна куна. И мртав хладан је тај и такав градоначелник остао бити градоначелник и рекао да је тај мртви прочелник бил коцкар и уопће нема феелинг да би требао одступити уз понизне исприке и умријети од срама пред становницима након што им волонтирањем врати задњу липу у прорачун.

И тај и такав сустав вриједности набијем на аутохтони трешњевачки новинарски курац због свих живота који су за моју Хрватску пали.

Јер ја своју земљу волим више него што је они мрзе. <3
Честитке.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!