Прочитај ми чланак

ХАОС У ТИРАНИ Народ се дигао, шеф полиције убио девојчицу (7) у мору

0

Језива трагедија се догодила на плажи Потам у Албанији, када је начелник полиције Елбасана (након овог смењени) дивљачком вожњом у глисеру усмртио седмогодишњу девојчицу (7) док се купала са оцем у плићаку. То је већ трећи случај у последњих месец дана у Албанији, а десетине бахатих возача глисера по плићаку албанских летовалишта је кажњено.

„Дошао је великом брзином до мене и моје ћерке, ја сам инстиктивно заронио, а он је директно ударио у дете“, рекао је Бледара Авдиа, који је са својом седмогодишњом ћерком, Јонадом и супругом у уторак дошао на плажу Потам у Албанији, а око 14  сати се догодила ова језива несрећа.

Albanija

ФОТО: Народ је усликао шефа полиције за кормилом који је „дивљао“ иако је возио своју малу децу

Моторним чамцем је управљао шеф полиције Елбасана Арјан Тасе, а још страшније је што је тај режимски олош након што је убио дете, изашао на плажу и почео да ТУЧЕ несрећног оца након што му је на његове очи убио малу ћерку!?! 

Народ је био ужаснут убиством детета у плићаку, али и пребахатим понашањем убице кога издржава народ, снимили су неколико кадрова када је убица Тасе (у ружичастим купаћим гаћама) насрнуо на Бледара (у црним купаћим гаћама), након чега су скочили да их раздвоје. 

Препричавајући трагичан дан локалним медијима, несрећни отац рекао је да се купао са ћерком у плићаку близу обале, када је видео бели чамац који иде са двоје људи право ка њему великом брзином.

Он се присетио да су у тај чамац претходно ушли жена и деца и кренули да возе стравичном брзином кроз део обале ограђен само за купаче.

– Кретао се великом брзином ка нама. Заронио сам под воду, а чамац је ударио моју ћерку делом мотора – казао је он.

Бислим Ахметајм, учитељ који је тог дана такође био на плажи, написао је на свом Фејсбуку како му је Бледар након несреће пришао и рекао: „Требало је да умрем уместо ње.“

Колеге бившег шефа полиције који је убио дете, рекли су за медије да је полицајац возио чланове своје породице из Порто Палерма у Потам, који се налази на удаљености од око пет миља, када се несрећа догодила. Пропелери су самлели дете , рекао је портпарол полиције.

Тасе је осумњичен за убиство из нехата, а 15 особа које су биле задужене за безбедност плаже и изнајмљивање глисера су одмах отпуштени. Стотине свећа и цвећа постављено је на обали где је Џонада изгубила живот, као и испред кабинета премијера.

Ово убиство, које је из бахатости извршио повлашћени режимлија „изнад закона“, разбеснело је Албанце и букнули су протести широм државе због смрти детета и општег безакоња које је исто као у Србији јер не очекују да ће бити кажњен по закону и правди. Сматрају да Рамино правосуђе никако не може да ово убиство квалификује као убиство из нехата јер је шеф полиције потпуно свесно у сред дана кренуо да дивља глисером огромном брзином у плићаку међу купачима које је јасно видео и у делу који је био забрањен за вожњу, а није показао ни трунку саосећања и људскости након што је убио дете. Очекују да ће се извући јер за убиство из нехата режимско правосуђе може да му среди и наногицу или минималну казну од две године, а за убиство са умишљајем не може.

Стотине демонстраната се у четвртак сукобило са полицијом у Тирани, која без проблема јуриша на огорчени народ по наређењу истих бахатих режимлија какав је њихов колега убица.

https://t.co/HaukzYfDge

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!