Прочитај ми чланак

ГЕЈ ПРЕМИЈЕРКА и данак у крви

0

Можда ово неком изгледа смешно, неком чак симпатично, а у ствари је тужно и страшно, јер
представља најаву суровог плана који ће у потпуности изменити живот свих нас. Лезбејка Ана Брнбарић постала је премијер само због своје девијатне сексуалне орјентације и учествовања у промоцији идеологије хомосексуализма, што је признао и сам врховни вођа.

Међутим, њена улога није, како су многи тумачили, да изиграва премијерку док ће Вучић бити и председник државе и владе, него да припреми терен за оно штоће окончати процес промене свести србског народа. Она треба да припреми јавност да без већег отпора прихвати, што се одавно најављује и што је један од кључних услова за погубне евроатланске интеграције, геј бракове и право ;геј партнера'' да усвајају нашу децу, односно де факто легализацију педофилије.

На велику жалост и срамоту, већину Срба ова вест неће додирнути, сматрајући да њих не занима шта
се догађа ван њиховог дворишта или стана. При томе су заборавили да хомосексуалци нису способни да рађају децу, јер децу не доносе роде, већ ће усвајати нашу децу. То ће представљати обнављање данка у крви, с том разликом што су Турци за време своје владавине Србијом одвели између две и три стотине хиљада србских дечака и претворили их у најсуровије ратнике јаничаре, а данас ће евроунијате нашу децу претвaрати у хомосексуалце.

Господ је створио мушкарца и жену и благословио њихов брак речима: Рађајте се, и множите се и
напуните земљу;(Постање 1,28). Да би се дете правилно развијало и једног дана постало нормалан човек, потребна је традиционална породица коју чине мама и тата. Шта ће бити са децом чије одгајање буде поверено онима који су се препустили противприродном блуду и честом мењању партнера? Да ли ће две лезбејке или два педера да уче дете да буде нормална особа, или ће га својим примером упућивати на оно што треба да ради, са могућношћу вршења одвратних радњи на самом невином детету?1 Бојим се да је ово само параван за легализацију педофилије, јер да им је стварно стало до деце били би нормални људи и рађали би децу, а не би отимали нашу!

На удару ће бити прво деца која су смештена у домовима или хранитељским породицама. Као што је
свима познато, о тој деци одлучују агресивни радници Центра за социјални рад, који су под директном
контролом разних невладиних организација које систематски раде против традиционалне породице. Убрзо после тога, а можда истовремено, на удару ће бити деца која живе у традиционалним србским породицама, у којима поред љубави, стичу православно традиционално васпитање и образовање. Под изговором ;занемаривања деце;, уз помоћ полицијске силе, биће одузимана деца јер се не уче блуду и разврату, јер се не убијају вакцинама и лековима, већ живе нормалним и здравим животом као православни хришћани (иначе, то се већ годинама ради, само у мањој мери). Да то нису само празне предпоставке, него сурова стварност показују нам примери који се могу наћи на интернету.2 Да се подсетимо, јер смо кратке памети, овај народ изумире, јер нас се годишње око 40000 мање роди
него што умре, а када томе додамо планско исељавање младих људи на Запад, слика је још гора.

Марионета Запада, врховни вођа Александар Вучић, крајем прошле године најавио је стварање Демографског савета који ће донети нове стимулативне мере за повећање броја деце, а на чијем челу ће бити баш он. Убрзо се показало да је то још једна маркетиншка лаж; једна конкретна „стимулативна“ мера била је ослобађање геј удружења плаћања ПДВ4, уз сталне донације државе која нема пара за гладну и болесну децу; дао им је за сада две ;параде срама; годишње о трошку државе и, као врхунац, на Видовдан нам је дао геј премијерку да стави тачку на традиционалну србску породицу и уведе данак у крви. А, ти Србине и даље ћути и уживај у тренутном лажном спокоју, гледај да ти у дворишту буде све у најбољем реду, да ти је лепо и чисто, да имаш да једеш и да можеш да уживаш у програму Великог брата, максимално игноришући муке и страдања твоје ближе или даље околине, заборављајући да ће, када ти мечка у виду Центра за социјални рад заигра пред вратима, све бити касно. Њима није потребан разлог, јер га увек имају,;још деце за трговину;, а повод ће већ лако наћи.

Просто је невероватно, да некада поносни светосавски народ, без икаквог отпора прихвата све гадости
и понижења које нам намеће евроунијатски режим. Међутим ако се прихвати овај најављени нови данак у крви, то ће бити издаја наше деце, и самим тим, крај овог народа. Свети Пајсије Атонски је рекао, да последице личног греха падају на грешника, али ако грех озакони држава, казне падају на цео народ.

Србијо, ако не одбраниш своју децу, њихову чедност и чистоту, бићеш збрисана са лица земље! Наш
опстанак искључиво зависи од нас самих, колико смо спремни на борбу и жртву за своју децу и своје
породице. Да би изашли из евроунујатског мрака који је покрио Србију, треба да одбацимо себичност и заблуду да ће нас неко други ослободити, да храбро и одлучно поручимо прво себи, а затим рођаку, комшији, пријатељу, познанику, колеги, евроунијатском режиму: ;Никада нећу прихвати нешто што је супротно Божијим законима, а то је содомски грех. Ово је земља Светосавска, а не содомска! Не дам своју децу, част и образ, због сатанске творевина ЕУ!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!