Прочитај ми чланак

ЕВО КО ЈЕ МОМАК који је убио девојку па себе: Имао је забрану приласка…

0

Мушкарац В.Р. (34) који је данас убио своју девојку (26) у соларију у Новом Саду, већ је био раније пријављен, сазнаје Телеграф. рс. Њему је била одређена забрана приласка девојци, а одузето му је и сво оружје због физичког насиља над дотичном девојком од пре неколико недеља.

Претпоставља се да је украо оружје којим је данас починио злочин.

Foto: Instagram

Подсетимо, како сазнаје Телеграф.рс на лицу места, момак је улетео у један соларијум у граду, а затим пуцао у своју девојку. Девојка (26) је премунила на лицу места.

После тога, он је пуцао себи у глави, и преминуо је од задобијених повреда.

Екипа Хитне помоћи, према нашим информацијама случајно је пролазила поред салона и раговала на лицу места, али и после покушаја реанимације није било спаса за девојку.

„У два минута до 17, пролазили смо и позвали су нас на лице места, у року од неколико минута дошла је и друга екипа и реаговала у рекордном року, али нажалост, могла је само да констатује смрт“, рекао нам је др Зоран Круљ, портпарол новосадске Хитне помоћи.

Девојка је иначе власница познатог салона у том граду, а на место трагедије је стигла и њена породица, јавља наш репортер.

Пуцао с улице

В.Р. је према нашим информацијама, пуцао у салон већ са улице. Разбио је стакло, а онда је ушао у пуцао још једном у девојку, а радница која се у том тренутку налазила у салону је истрчи из локала и побегне. Затим је пуцао и себи у главу.

Пријава за претходно насиље је од 25. априла.