Прочитај ми чланак

ДРАГАШ: Спремите се за револуцију против Швабовог тоталитаризма и Великог ресета

0

Нема места никаквом дефетизму, апатији и разочарнаном повлачењу. Догађаје научите, напокон, да гледате у историјском контексту, јер ће вам тада да буде много лакше да разумете шта се догађа око вас и да, на основу тога што се сазнали, можете да донесете исправне и мудре животне одлуке.

Ако сами не можете да разумете шта се догађа, онда читајте и слушајте људе који знају, који су искусни, доказани, добронамерни, паметни и који вам дају све потребне и праве информације да можете да одлучите. Наравно, одлуке доносите сами и за њих одговарате. То је лепота наше животне различитости.

FOTO: Youtube

 

 

Зашто сте разочарани? Да ли разумете шта се дешава у свету? Да ли схватате да се након 2.600 година постојања урушава Западна цивилизација?

Цивилизација која је почивала на пљачкању и присвајању наше винчанске цивилизације, која је покрала све винчанске вредности, која је, кроз успостављање римске цивилизације, наметнула свету убиство брата, силовање Сибињанки, отимање, империјално освајање, колонијализам, геноцид над другим цивилизацијама, највећу пљачку у историји људског рода, крсташке ратове, инквизицију, спаљивање људи који мисле на ломачама, гиљотину, концентрационе логоре, масакре, фашизам, нацизам, неолиберализам, шпекулацију, штампање лажног новца, медијске манипулације, представничку демократију, лоботомирање, пандемију, вакцинацију, чиповање, сексулане перверзије, обећање да нећемо имати ништа, али да ћемо бити срећни и јавно објављивање да ће да побију 7 милијарди људи на планети, да би остала златна милијарда.

Та цивилизација, господо другови, перверзна, декадентна и нељудска, која велича трансхуманизам, која је настала на поробљавању, како се хвали, нижих раса и народа, која успоставља модерно ропство, мора, на сву срећу, да пропадне. И ми смо данас доживели почетак њене пропасти. Зар то није наша данашња предност?

Замислите векове пре нас у којима је тако суверено владала наметнута идеологија Западне цивилизације. Замислите, пре четири деценије, када сам почео да пишем и говорим да ће Западна цивилизација да пропадне, јер се базира на лажима, насиљу, силовању, пљачкама, отимањима, фалсификатима и манипулацијама, замислите колико су људи били шокирани, изненађени и нису могли да верују да ће све ово, што данас гледамо на Западу, да се, ипак, догоди. Једноставно, манипулација је била несносна.

Гламур обиља потрошачке цивилизације, настао на фалсификованом новцу и пљачкању других, поробљених народа, завео је опчињеног конзумента и он је поверовао да је крај историје и да ће такво стање вечно да траје. Све маске су данас пале. Руска интервенција је само пробила тај велики, загнојени чир Западне цивилизације, који је почео да цури и да смрад шири на све стране света. Западна цивилизација, пре овог економског колапса, духовно је пропала. То је потврдио прошле недеље и папа Франциско, који је отворено рекао да је Западна цивилизација декадентна, девијантна и да је пропала, да мора да се врати својим изворним хришћанским вредностима, ако мисли да опстане.

Наша генерација има ту срећу да је доживела све оно што је 1918. г. предвидео Освалд Шпенглер у свом, готово заборављеном, делу ПРОПАСТ ЗАПАДА. Значи, нема места дефетизму. Ми морамо да будемо испуњени што се урушава једна насилна и узурпаторска цивилизација, која не признаје друге народе, традиције, обичаје и културу.Ми, Срби, који смо се први супроставили тој злочиначкој цивилизацији и који смо постали жртве њеног насиља и манипулације, посебно морамо да будемо испуњени и задовољни, јер смо доказали да смо, опет, по ко зна који путу у нашој хиљадугодишњој историји били у праву. Стари древни Срби су говорили – ко другоме јаму копа, сам у њу пада.

Све што су нама радили, интезивно нас сатанизовали преко три деценије уназад, данас се њима враћа. Наравно, ми не ликујемо што ће стотине милиона невиних и поводљивих људи на Западу да доживе библијско сиромаштво и људску беду. Жао нам је тих људи, али они морају да схвате где је решење њихових нагомиланих проблема.

Решење се налази у рушењу тоталитарног политичког система представничке демократије, који је оличен у манипулативној владавини Вол Стрита, Пентагона и Беле куће. Рушење тоталитарног политичког система лажне представничке демократије захтева да се изведе – РЕВОЛУЦИЈА!

Не може Велики Ресет. То је нова превара поквареног Клауса Шваба и његових шизофрених трабаната. Велики Ресет нас враћа на исти тоталитарни систем капиталистичког устројства. Не могу више никакве – реформе.

Реформе су шминкање мртвог султана Сулејмана под Сигетом у септембру 1566.г., најлепши део опуса највећег србског писца Борислава Пекића у делу ЗЛАТНО РУНО, када покушавају некако да зауставе и прикрију потпуни пораз османлијских освајача.

Реформе су чорбине чорбе чорба. Смућкај и проспи! Једини излаз из садашње пропасти је – РЕВОЛУЦИЈА! Нема другог решења! Каква револуција? Револуција која ће срушити до темеља политички систем тоталитарне представниче демократије.

Разориће се тај систем лажи, насиља, убијања, пљачкања, поробљавања и манипулације. Уништиће се све што припада том насилном систему: политичке странке, парламент, намештени избори, казино капитализам, шпекулације на берзи, лажљиви медији, контрола тржишта, монополи, људска права изабране мањине, настраности и перверзије малограђанске квазиелите.

Све то мора да нестане, како би се одбранио људски род од биолошког нестанка. Како бисмо спасили планету од уништавања. Насупрот таквом зликовачком политичком окупирању, изградиће се и успоставити нови политички систем директне демократије, који ће омогућити свим пунолетним грађанима да директно, без посредника, одлучују и управљају заједницом.

Њихово грађанско право да гласају и одлучују остаје код њих трајно и они га више никада не преносе на неке сумњиве, покварене и превртљиве посреднике, који их убеђују да ће да раде за интересе грађана, док, за право, раде само за своје личне, материјалне интересе. Револуција је да се униште политичке и економске олигархије.

Политичке олигархије се руше тако што више нема професионалних политичара и бављење јавним послом се ограничава на годину дана.Никада се више нико два пута не може да кандидује за државну функцију.Тајкунима и свима који су се обогатили пљачком државе и грађана, конфискује се имовина и уплаћује у опљачкане пензионе, социјалне и здравствене фондове. Револуција је када се ствара социјално уравнотежена заједница.

Предузимљиви и вешти људи могу да се богате на слободном тржишту, али се ограничава њихова политичка и економска моћ да не би угрозили интерес заједнице. Револуција је када се успостављају духовне вредности у заједници и када се протерује похлепа, себичност и згртање. Револуција је када су сви медији слободни и када одговарају за изнету јавну реч. Револуција је када су сви у држави запослени, када нема просјака, бескућника, гладних и напуштених на улицама.

Револуција је када расте животни стандард свима у заједници. Револуција је када сви грађани имају бесплатну основну здравствену заштиту. Револуција је када је образовање бесплано. Револуција је када се финансирају културне вредности и опорезује шунд и кич. Револуција је када грађани схвате да се слобода осваја и да нико неће да им донесе слободу, него морају сами за њу да се изборе. Револуција је када милиони грађана изађу на улице да освоје слободу. Револуција је када једна олигархија више не мења другу олигархију, како би преварила наивне грађане.

Револуција је заједница без олигархија. У новом политичком систему директне демократије нема олигархије и нема преваре. Нико више не може да се уздигне изнад грађана и не може да их политичким манипулацијама пороби. Интерес заједнице је изнад интереса сваког појединца. То је циљ коме тежимо. Када знамо циљ коме тежимо, онда средства прилагођавамо таквом постављеном циљу.Шта то конкретно значи у нашој трагедији? То значи, браћо и сестре, да нам слободу не може да донесе ниједна странка власти и опозиције.

Догађаји од прошле недеље су све показали. Србијом управља амерички амбасадор као колонијални управник. Велеиздајничка власт и њена плаћена опозиција не могу да спасе Србију даље пропасти. То може да уради само народ, који буде изашао на улице да се ослободи окупације и да заједно освојимо слободу.Корумпирани, тоталитарни и велеиздајнички систем се може да сруши само Револуцијом.

Нема другог начина. Револуцијом коју сам објаснио. Револуција једина враћа изгубљено поверење грађана у нови политички систем.Научили смо за последње две недеље велику лекцију. Узурпатор разуме само снагу побуњеног народа на улицама. Побуњеног народа се једино плаши. Никаквим парламентарним брабоњањима не можете да се сруши криминални и тоталитарни систем Узурпатора. Тврдим да из утробе народног незадовољства ниче Револуција. Која неће бити крвава, јер ће милиони људи на улицама свих градова Србије приморати полицију и војску да пређу на страну побуњеног народа.

Не може то да се уради са неколико стотина огорчених људи, који трче испред времена. Морамо да будемо стрпљиви и да радимо у интересу народа. Све нам иде на руке. Маске су пале. Нема месије, вожда или лидера који може да заустави даље уништавање Србије. Нема политичке странке, покрета и невладине организације која може да заустави несрећу, која нам се приближава. То може да уради само поробљени народ, када схвати којом снагом располаже.

Литије су добар почетак. Сто хиљада људи на улици у мирној шетњи је огромна политичка снага. Која је поразила перверзну идеологију глобалиста и није им дозволила да оргијају на улицама Београда, како би показали своју премоћ.

Ни амбасадор Империје у расулу им није помогао, јер он нема снагу да заустави распад Западне цивилизације и побуну слободарских Срба да очувају своју државу и национални идентитет.

Уопше није важно ко је организовао литије, јер народ није изашао због организатора, него због политичке ИДЕЈЕ. Сва међусобна оптуживања су бесмислена, јер су литије успеле да зауставе Зло и покажу право лице власти и опозиције.

То је велики корак у нашем ослобађању и спасу. Па, шта онда треба да радимо? Једина реалност која има смисла је да се прво уради следеће: 1.ХИТНО организовање црквено-народног сабора у року од 15 дана, 2.Одржавање сабора да буде у неком нашем манастиру, 3. Монаси СПЦ, ако Синод не сме, нека одреде своје представнике на том сабору, 4.Мислеће људе, који ће учествовати на сабору и изнети своја решења, треба да предложи народ, како би се избегло да дођу на сабор само естрадно-црквени подобни интелектуалци, 5.Сваки учесник треба да дође са конкретним и оперативним предлогом решења, 6.Сваки учесник добија 5 минута да изнесе своје предлоге,7. Сабор мора да изађе са новим Националним програмом развој Србије до 2030. године, духовни, културни, политички и економски програм за спас и препород Србије,. 8.Сабор одређује оперативни тим за управљање ЛИТИЈАМА ЗА СПАС СРБИЈЕ, 9.Циљ Литија – рушење велеиздајничког и тоталитраног система, избор Владе народног спаса и постављање Владе народног спаса , 10.Литије се одржавају свакога дана по свим градовима Србије, док не дође до оставке председника државе, распуштања Скупштине и владе, 11.Грађани из земље и расејања бирају у три дана Владу народног спаса, 12. Након 12 месеци Влада народног спаса припрема одржавање првих слободних, демократски и фер избори у последњих сто година.

Драги пријатељи, нема места дефетизму. Стигло је ново доба, које тражи нове идеје и нове људе.У овим тешким временима, наша историјска одговорност је да се удружимо за спас Србије. Не удружујемо се око месије, вожда или лидера, него се удружујемо у духовни преображај око нове политичке и економске идеје. Револуција је када интерес Србије поставимо изнад нашег личног интереса и то на делу покажемо.

Верујем само у такву Револуцији и за њу се само могу да борим. Све остало су старе преваре у којима не желим да учествујем. Револуцијом за спас Србије!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!