Прочитај ми чланак

ДОКАЗИ: Више од 100.000 људи на литији, почиње буђење Србије! (ФОТО, ВИДЕО)

0

На недељној литији за спас Србије учествовало је више од 100.000 људи, а учесници су поручили да ће се у још већем броју окупити следећег викенда у центру Београда уколико уставокршитељ Александар Вучић и његов режим буду дозволили одржавање параде содомита.

И поред тога што су режимски и прозападни медији готово прећутали можда и највећи скуп у последњих 15 година у Србији, докази су неумољиви.

Доносимо вам снимке са сигурносних камера, које несумњиво потврђују колико је људи прошло у литији Теразијама, а треба узети у обзир и чињеницу да је део људи био на почетку литије испред Патријаршије, односно да је део дошао само на крају – на молебан испред Храма Светог Саве.

Колона је на Теразијама почела да пролази у 18 часова и 9 минута, а завршила се тек у 19 часова и 11 минута! Ако се сабере проток од 25 до 30 људи у секунди (литија је била веома широка) са 60 секунди и поново са 62 минута, долази се до необоривог доказа да је у молитви и протесту учествовало више од 100.000 људи, наравно уз већ поменути податак да нису сви шетали све време.

Србија је почела да се буди, чини се на време. Издајнички режим ће бити под великим притиском да у наредном периоду потпише некакав погубан споразум са приштинским терористима, да додатно дозволи Западу да нас покори (и симболички са парадом содомита), као и да уведе санкције Русији.

Само народ ово може да спречи. Литије могу и да прерасту у одлучну, критичну масу! Нећете покорити Србију!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!