Прочитај ми чланак

Дипломатскo – велеиздајничка катастрофа потопљена у вину Балкана

0

Док су очи целе Србије окренуте ка Косову где је за 1. септембар 2022. најављен такорећи рат око докумената КиМ-e и док се брижне мисли родољуба врте око нашег на југу малтретираног народа, дотле, “председник“ Srbije отвара Сајам вина у сред Београда и ту држи хвалопеваније Edi Rami, неком “отвореном Балкану“ за који никада никог није питао, некој политици отварања… Истовремено, шиптари преузеше јарињске прелазе… држе на нишану Србе на Косову. Вино, искључиво вино, је данас тема, не само АV-a, него и свих србских проданих медија који ћуте o KиM-и- Као да је нормално све што се дешава. Болна тишина.

Управо овај Edi Rama је пре десетак дана затражио од Европске Комисије, да поништи извештај слепог швајцарског адвоката Дика Мартија* који је десет година скупљао доказе o диловањy људским органима на Косову и у Албанији. Захваљујући овом храбром правнику, Тhаci седи у Хагу. Иако је велики број сведока убијено према изјавама Мартија, процес иде даље а ЕУ чини све да Европејци не разумеју о чему се ради. Тишина прекрива ову стрaховиту аферу. АV,  “председник“ Srbije, није реаговао на сраман напад албанске скупштине на сенатора Дика Мартија… он пије вино с доказаним непријатељем, отвара границе за Албанце, њихову робу, капитал и услуге… a шиптари преузеше јарињске прелазе… држе на нишану Србе на Косову. 

Зар се ми не сећамо, како смо Xрватима опростили Јасеновац? Нисмо га спомињали у Југославији – живели смо као браћа. Опроштај им је дат, без да су га и тражили. Док су Немци плаћали Израелу за почињена злодела и учили своје младе да кажу “наши очеви су починили страшна злодела против Јевреја“, дотле смо ми безусловним опроштајем покрили крватске злочине. Тако, Олуја је била могућа.

Свет мисли да је Јасеновац, срБска пропаганда… а имали смо све доказе, фотографске доказе о почињено геноциду у Првом Светском рату од стране Аustro-Ugarske. Никада нисмо искористили доказе Арчибалда Рајса које је он годинама с великом прецизношћу скупљао! Могли смо и морали смо – оптужити Austro-Ugarsku за геноцид. Могли смо и морали смо оптужити крвате за геноцид у Другом светском рату. Онда не би могло бити Олује. Сада морамо оптужити шиптаре – ударити с протестима против Албаније! Jer… шиптари преузеше јарињске прелазе… држе на нишану Србе на Косову. 

Озбиљна дипломатија би сигурно yчинила дa свет чуje, шта се дешава на КиМ, Северу Албаније… Јер, видели смо шта се догађа кад се Правда не тражи и кад се с ђаволима тикве саде. Cада, правити вино с шиптарима, отварати им наша радна места, пуштати њихову робу… јесте сађење тикве с ђавољем! Не би се могло рећи да АV то не види. Он зна где је Тhаci и ко је. Edi Rama је изјавио да је Отворени Балкан много више од привреде. То је отворено убијање Србије — Замена србског становништва с албанском мафијом, је на реду. 

АV ужива у разарању Србије – ниједан једини потез није начинио у нашу корист. Жулијан Асанж је на свом сајту Викиликса објавио Београдске каблове у којима се црно на бело видело одмах да АV ради за амере:

https://wikileaks.org/plusd/cables/08BELGRADE1326_a.html

Било је то већ поодавно. Изабран из радикалког змијског гнезда, да замајава народ, данас је уз пенушаво вина Балкана, још један пут страшно повредио све људске норме и засрамотио нас. Постало је свима јасно ко је АV кад му и баке вичу “издајниче“. 

Има ли било ког да заустави овог велеиздајника?

“Нека борба буде непрестана“