Прочитај ми чланак

ДЕТАЉИ ТУЧЕ у којој је тешко повређен син Брана Мићуновића: Гађали функционера…

0

Ђорђе Мићуновић, син Брана Мићуновића, претучен је уочи Нове године на једној приватној прослави у Никшићу.

Прославу је организовао један од припадника црногорске специјалне полиције САЈ, а према незваничним информацијама Мићуновић је извукао дебљи крај. Наводно је од силине ударца у главу задобио прелом вилице, а поред тога поремећен му је и центар за равнотежу.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Извор Српског телеграфа, упућен у све детаље обрачуна, тврди да је до туче дошло након што је Ђорђе Мићуновић испровоцирао сукоб. Ђорђе је према његовим речима са својим друштвом провоцирао једног функционера који је на прослави био са обезбеђењем. Гађали су их стакленим чашама и ледом, а онда је један од чланова тог обезбеђења, припадник специјалне полиције Црне Горе, пришао млађем Мићуновићу и неколико пута га ударио.

– Момак са којим се Ђорђе Мићуновић сукобио је врхунски каратиста и црногорски специјалац – рекао је извор Српског телеграфа.

Никшићем се пронела прича да се после инцидента лични телохранитељ Брана Мићуновића јавио момку који је поломио вилицу Ђорђу и тражио од њега да се нађу на одређеној локацији, али је специјалац одбио.

КО ЈЕ БРАНО МИЋУНОВИЋ?

Брано Мићуновић деценијама важи за једног од најимућнијих, а уједно и најмоћнијих људи у Црној Гори. Доводи се у везу с бројним пословима од некретнина, грађевинског сектора, продаје фудбалера, игара на срећу…

Током осамдесетих година прошлог века дружио се с најопаснијим људима тадашње Југославије- између осталих са Ђорђем Божовићем Гишком, Љубом Земунцем, Дарком Ашанином, Жељком Ражнатовићем Арканом, Драганом Јоксовићем Јоксом…

Многи верују да је радио и за тајне службе СФРЈ, а 2000. оптужен је за убиство Радована Ковачевића (25), али је после седам година суђења ослобођен.

Ђорђе Мићуновић, подсетимо, доспео је недавно у центар пажње регионалне јавности после ексклузивног открића да је Петар Лазовић, високорангирани црногорски полицајац повезан са кавачким кланом, завео његову супругу Зорану. Ђорђе Мићуновић и Зорана венчали су се 2017. године на свадбеном весељу у Бечићима.

– Када је Брано пуким случајем сазнао за снајину аферу био је ван себе. Заклео се да ће Лазовића убити ко пса, а Брано је човек коме се не треба замерати. Што је најгоре, Лазовићев отац Зоран је са Браном био у коректним односима па је овај удар на част тим тежи. Зоран је наводно покушао да испегла ствар, али није успео – каже саговорник упућен у дешавања.