Прочитај ми чланак

ДАМЊАН: Патријарх на молебану да не хвали режим; На литији српско-руска застава

0

У недељу, 11. септембра, одржаће се трећа по реду "Литија за спас Србије" од 18 часова, а патријарх Порфирије је од 19.30 позвао на молебан испред храма Светог Саве.

Дамњан Кнежевић, један од оснивача иницијативе „Нема предаје, нема поделе – Косово и Метохија“ и „Народних патрола“, учествује на сваком Крсном ходу. Такође, организовао је и неколико масовних протеста у знак подршке Русији и руском народу последњих месеци.

„У овом тренутку је преко потребна подршка нас Срба руском народу, а и нама је преко потребна подршка Русије, поготово сада када се кува о коначном статусу Косова јер је Русија највећи гарант да ми можемо да бранимо наше интересе на Косову и Метохији. Неморални не можемо бранити ни Косово и Метохију ни нашу земљу, децу, економију, будућност ако дозволимо Европрајд у Србији и нашем престоном граду. На литији ћемо подићи српско-руску заставу од 600 метара – каже Дамњан Кнежевић за Србин.инфо.

Он истиче да подржава што се Патријарх Порфирије коначно огласио, али да народ неће толерисати никакво правдање политичког врха за кога сматра да је најодговорнији за све што нам се дешава у земљи.

О чему је још Кнежевић причао, погледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!