Прочитај ми чланак

БЕРИЋ О МИГРАНТИМА: Вучић ће нам населити 600.000 нерадника, терориста, убица…

0

Александар Вучић је потписао да сви који су се прво пријавили у Србији ако их протерају из Европе буду депортовани у земљу где су прво пописани. А затим долазе и њихови многобројни рођаци.

По неким подацима око 600.000 нерадника, терориста, убица, глуперда планира да се насели у Србију. Зашто кажем глуперда?

Па то је још и добро како би требало иначе назвати тај идиотски поступак. Да су они добри радници или поштени људи, стручњаци, образовани… њих би оставили у Европи где недостаје радне снаге.

Него су тамо просејали, оно мало што је нечему вредело остављајy себи, а све што не ваља у Србију. Е Вучићу стварно су деб…. и ј…. те твоји саветници и Тони Блер који те учи шта да радиш.

Извињавам се на овом речнику, али гледам шта се дешава по нашој Србији и желудац ми се преврће.

Шта ће бити у некој ближој будућности?

Некоме ћ силовати жену или ћерку, некоме ће се смркнути пред очима за спаљену кућу.

Човек ће узети оружје у руке и убити неколико миграната, а онда ће Вучић послати своје блиске сараднике из полиције, јер нормални полицајац неће хтети да пуца у човека који је штитио своју кућу или породицу.

Ти у униформама ће да крену на онога ко нема шта да изгуби и Србија ће почети да гори, озбиљно да гори. И све из разлога што група издајица и политичких де*ила ће све да испуни само да остане на власти.

Једно хипотетичко питање полицајцима којо штите по налогу Вучића те терористе.

Ви мислите да ће они сутра проћи поред ваше куће, жене или ћерке и рећи: Њих не дирајте, њихов отац или муж нам даје могућност да радимо шта хоћемо?

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!