Прочитај ми чланак

БАЛКАН ИНФО – МАРКО ЛOПУШИНА: Милошевић је донео само санкције и рат своме народу!

0

Гост емисије "Интервју" био је господин Марко Лопушина, новинар и писац. У галерији медијских личности на простору бивше Југославије име Марка Лопушине има значајно место, јер је његово перо оставило добар траг у писаном новинарству. Лопушина је 2004. године у Србији од стране УНС проглашен за најбољег новинара.

Добитник је многих других награда и признања, али од свих признања највише цени речи своје мајке Радмиле, која је једном приликом рекла:

„Нисам знала да је ово моје дете тако храбро и да има одважно перо у рукама!”

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о вези између политике и служби безбедности, како је ДБ оснивала своје политичке странке, колико има истине у медијским натписима да су Војислав Шешељ и Вук Драшковић агенти УДБЕ, како је Дејан Лучић избачен из СПО као шпијун Државне безбедности, како би Србија изгледала данас да Вук Драшковић није издао народну вољу 9. марта 1991. године, да ли је Војислав Шешељ продао победу на председничким изборима 1997. године, зашто је Слободан Милошевић одустао од 70 милијарди долара америчких инвестиција за убрзану транзицију привреде, зашто Русија одбија да изручи Мирјану Марковић да би јој било суђено у Србији, зашто Слободан Милошевић није требао да тенковима крене на цео албански народ, како се власт неправедно понела према избеглицама, да ли је Војислав Шешељ продавао земљиште и личне карте избеглицама које су долазиле у Земун, ко стоји иза убиства Жељка Ражнатовића Aркана и Ђорђа Божовића Гишке, да ли је разорена породица последица комунизма или ратова деведесетих, како је КГБ подржавао усташку емиграцију на западу, да ли је ЦИA подстицала шиптаре да шверцују дрогу да би финансирали своје акције, да ли ће Црна Гора постати велики казино и јавна кућа након уласка у НAТО пакт, да ли је Дража Михајловић био руски или британски човек, зашто Јосип Броз Тито никада није добио Нобелову награду за мир, ко су масони у српској политици, али и о бројним другим занимљивим темама.

Интервју је снимљен 24.12.2016. године у нашим просторијама, у Београду.