Прочитај ми чланак

А РУЖИЋ? Смењена директорка школе која је „угостила“ Кристијана Голубовића

0

Према информацијама до којих је дошао Н1, инспекција Министарства просвете утврдила је да је у раду директорке ОШ "Ђура Јакшић", на Канаревом Брду, Тамаре Јелић, дошло до пропуста. Министар Бранко Ружић наложио је да се поступи у складу са извештајем инспекције и да се директорка разреши дужности.

Инспекција Министарста послала је данас допис школи, у коме се наводи да је дошло до пропуста у раду директорке ОШ „Ђура Јакшић“, Тамаре Јелић, када је на непрописан начин уступила просторије школе групи Црни Церак и Кристијану Голубовићу, за потребе снимање спота.

Министар Бранко Ружић наложио је да се поступи у складу са извештајем инспекције и да директорка ове школе буде разрешена. Она има рок од 5 дана да се изјасни о овом извештају.

Потсећамо, 20. априла појавио се снимак на друштвеним мрежама где се види да су осуђивани криминалац Кристијан Голубовић и група Црни Церак у учионици ове школе. Након што су родитељи ученика ове школе исказали незадовољство због овог догађаја, директорка школе изјавила је да она није знала да ће се у школи појавити Кристијан Голубовић, и да је просторије школе унајмила групи Црни Церак на молбу глумице Срне Ланго, која је навела да је продуцент спота са Кристијаном кућа „Архангел“ Милоша Биковића што је он демантовао на Твитеру. Иначе, група Црни Церак изводи музику у „Јужном ветру“ иза које стоје, између осталих, и продуцентска кућа Милоша Биковића.

Такође, незадовољни родитељи су већ две недеље испред школе протестовали, а јуче су организовали велики скуп, како би изразили своје незадовољство због наведеног догађаја.