Прочитај ми чланак

ЗАШТО, ПОБОГУ? Турци су свог султана представили као лепотана, а ми Немању овако!

0

Коментари су били окрутни и према глумцу који је био у улози Стефана Немање, а на мети је био његов стајлинг...

Последњег дана старе 2017. године на РТС-у је у оквиру новогодишњег програма емитована премијерна епизода серије „Немањићи“.

Око ове серије дигла се велика бура, а твитераши су били веома оштри према пројекту, због чега су на рачун „Немањића“ пљуштале озбиљне критике.

Коментари су били окрутни и према Младену Нелевићу, глумцу који је био у улози Стефана Немање, а на мети је био његов стајлинг.

– Ако ништа друго, на @РТС_Представља смо сазнали да је Стефан Немања у напону снаге изгледао као оцвала, запуштена мешавина кромањонца и вукодлака! – пишу твитераши.

Иако физички изглед, али ни сама глума Младена Нелевића коме је поверен лик Стефана Немање, нису били за лошу критику, многима је засметао помало „запуштен“ изглед који му је дала продукција.

Оно што је интересантно јесте да се уопште нисмо потрудили да нашег владара прикажу у најбољем светлу, као што су то на пример урадили – Турци.

Лик Сулејмана Величнаственог из истоимене серије сви памте као правог лепотана, увек угланцаног и „налицканог“, који врца од манира и образовања.

Раскошна одећа, накит, брада и фризура увек под конац…ово су били заштитни знаци његовог имиџа.

Примећујете ли ви разлику?