Прочитај ми чланак

ЗА ПАМЋЕЊЕ: Кики и Пилоти пуна два сата певали за Златибор

0

Богат програм "Златиборског културног лета" настављен је концертом Кикија Лесендрића и Пилота који је на Краљевом тргу одржан у среду, 25. јула.

Фронтмен Пилота концерт је почео у 20 часова песмом „Неверна си ми“, а наредних два сата колико су Пилоти свирали за златиборску публику низали су се хитови: „Позови ме“, „Чини ми се да ти срце јаче куца“, „Не веруј у идоле“, „Сећам се“, „Љубав је само реч“, „Чекај чекај ме“ и многи други.

Велике овације бројне публике изазвао је излазак специјалног госта на бину.

Тренер тениске репрезентације Србије, Богдан Обрадовић, засвирао је заједно са Пилотима добро познату нумеру „Како си лепа“ која је испраћена великим аплаузом.

Омиљене песме публика је певала у глас са Кикијем, а Пилоти су најбоље од свог репертоара оставили за крај, па су бројни посетиоци на Краљевом тргу највише уживали уз „Лето је било кад си отишла“, „Свет је леп када сањамо“ и „Те ноћи смо се потукли због ње“.

Концерт је завршен баладом „Заборављени“ која је отпевана са невероватном количином емоције чиме су Пилоти још једном показали да заслужено носе епитет једног од наших најпопуларнијих рок бендова свих времена.