Прочитај ми чланак

ВИКТОР САВИЋ: Ниси „сељак“ ако си Србин, већ кул, треба да се поносимо

0

Глумац Виктор Савић поносан је на чињеницу што је Србин и не разуме због чега многи људи за све што им је лоше у животу, траже оправдање у чињеници да "су Срби".

Он је у емисији „Балканском улицом“, без длаке на језику причао о овој теми, а пре свега се осврнуо на чињеницу да многи за своје неуспехе често криве Србију, али и то да, па пример Руса, никад нећемо чути да каже „Али добро ми смо Руси, ово је Русија.“

– Ја не знам када ћемо ми постати свесни да је кул бити Србин. Сада ако си Србин ти си „као сељак“. Не, напротив. Ја ако носим мајицу Италије или Енглеске, ја сам ок, али ако носим мајицу Србије ја сам нека сељачина. Тако те третирају људи, не разумем зашто – оштро је прокоментарисао Виктор и додао:

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilo mi je lepo kad smo @zexagram ispunjavali snove, a tek kad sam jeo posle 15 sati, a zapravo tek kad… #sofia #johncleese #montypython

Објава коју дели Viktor Savic (@_njezz_) дана

– Крените да читате неке квалитетне људе, велике умове света који су одавде потекли и схватићете сви да је заправо, не кул бити Србин, него треба да будемо поносни у добром смислу те речи, не у гордом – закључио је млади глумац.