Прочитај ми чланак

„Веселе се јер деца нису њихова, нити су гласачи“

0

"Зашто и не би били весели када убијена деца нису њихова", написао је глумац Сергеј Трифуновић осврнувши се на објаву председнице Владе Србије Ане Брнабић, која је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију у којој је исмевала скуп "Србија против насиља". Окупљени грађани тражили су одговорност власти због два масакра у којима је убијено 17 особа, махом деце.

– Весели, као да их мама води на излет у Јарково. Зашто и не би били, убијена деца нит’ су њихова, нит’ су гласачко тело. Имајте ову слику пред очима, сви – написао је Трифуновић.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Премијерка је поводом скупа грађана у центру Београда објавила монтирану фотографију на којој су она, председник Александар Вучић и министар финансија Синиша Мали, а осуда јавности није изостала.

Спорну фотографију преплавили су негативни коментари грађана, да би се након бурних реакција огласила и сама премијерка, која је реакције јавности на њену објаву назвала „заменом теза“.

Трифуновић, познат по „бритком језику“, пре неки дан је, у подкасту „Снага ума“, прокоментарисао и статус звезде и казао да нема лепо мишљење о глумцима, посебно онима у Србији.

– Срам вас било, драге колеге, одмах да вам кажем. Да се носите у три пи**е лепе материне. За свашта. Не сви, ви остали који се смешите са насловних страна и трипујете да сте у Холивуду – рекао је глумац.