Прочитај ми чланак

ВЕЛИКИ СРБИН Ево зашто је Глоговац одбио Анђелину Џоли

0

Небојша Глоговац одбио је сарадњу са Анђелином Џоли, а објаснио је и због чега је урадио то што већина мушкараца себи не би приуштила

Небојша Глоговац одбио је сарадњу са Анђелином Џоли, а објаснио је и због чега је урадио то што већина мушкараца себи не би приуштила, јер ипак Анђа важи за најлепшу жену света.

Наиме, Небојша је још једном доказао да је велики Србин и велики шмекер.

„Нисам имао част лично да упознам госпођу Џоли. Контактирали су ме њени агенти“, започео је своју причу глумац.

„Агент Боб тражио је да дођем на аудицију за филм у Лондон. Рекао је да ћу тамо добити страну с дијалозима. Ипак, када сам тражио да ми пошаљу сценарио, то су вешто избегавали с образложењем да нико од потенцијалних глумаца не сме знати шта пише у сценарију. 

Већ та мистерија око пројекта ми је била иритантна. Рекао сам им: „Хеј људи, дајте да уђемо у суштину рата, да избегнемо шаблон како су једни луди, зајебани и све ће нас побити, а други седе скрштених руку““, испричао је Глоговац.

Врло брзо је схватио да је у питању још један пројекат у коме ће Американци нама причати како је изгледао рат.

„Кад сам схватио да се ради о још једном пројекту у којем ће Американци нама причати причу о томе шта се као догађало и како смо ми проживљавали рат, а притом немају појма о суштинским стварима, захвалио сам се на сарадњи. И нисам зажалио. Филм је испао лош, Анђелина Џоли се нимало није прославила као редитељка. Интуиција ме је спасила.