Прочитај ми чланак

ВАКЦИНИСАН? Глумац Марко Живић други пут хоспитализован због короне

0

Популарни глумац Марко Живић који је по други пут хоспитализован због коронавируса у Клиничко-болничком центру "Др Драгиша Мишовић" налази се у тешком стању, потврђено је за Нова.рс.

Живић има обострану упалу плућа, а у суботу је морао да буде и интубиран. Како извор за Нова.рс наводи, глумац је у недељу ујутро екстубиран. С обзиром на раније операције које је имао, у тешком је општем стању. У тешком је и психичком стању.

Jutjub

Марко је пре неколико дана због коронавируса био хоспитализован у КБЦ „Драгиша Мишовић“, а након што му се здравствено стање стабилизовало, пуштен је на кућно лечење. Међутим, здравствено стање му се погоршало због чега је враћен у болницу.

Портал Нова.рс покушао је да контактира глумца, али он није одговарао на наше позиве и поруке до објављивања овог текста.

Марко је 2008. године имао тешку операцију карцинома панкреаса и желуца.

„Сећам се ноћи пред операцију, тад ми је било најтеже. Гледам кроз прозор, снег пада и видим да нема назад, нема друге опције. Онда кренеш да размишљаш о свему и свачему, боже откуд ово, зашто, али мислим да ми је помогло што сам био луд у својој енергији. Луд да ту трку истрчим“, рекао је својевремено глумац о својој болести у емисији „Преживели“.

Како медији износе вакцинални статус, углавном, када је у питању невакцинисана особа, истичући тај разлог као примарни узрок нечијег заражавања ковидом. Овог пута је, такође, изостала информација о вакциналном статусу глумца.