Прочитај ми чланак

Упао непозван на снимање Кевина Костнера у Београду! (интервју)

0

kevin-kostner-foto-masanori-josida12(Ало, фото: Masanori Jošida)
Ухапшен јер је упао на снимање Кевина Костнера у Београду!

Београдска полиција ухапсила је младића, иначе ментално оболелу особу, који је покушао да уђе у хотел „Југославију“ у Новом Београду, где славни глумац Кевин Костнер снима филм, сазнаје ало.рс.

Мушкарац је дошао на снимање и представио се као каскадер, али је брзом интервенцијом полиције ухапшен и одведен у притвор.

Имам седам дана да упознам чари Београда и Београђанки!
Београд је ових дана центар великих збивања јер је, осим Бијонсе, ради снимања филма „Three Days To Kill“ Лика Бесона стигао и холивудски шармер Кевин Костнер, кога смо јуче у поподневним сатима затекли испред хотела „Југославија“.

Добитник два „Оскара“ је посетио локацију како би видео сценографију за филм који продуцира домаћа продуцентска кућа „Work in progres“, а екслузивно за „Ало!“ рекао је да му се, иако није много тога видео у Београду, ипак све допада.

– Свиђа ми се Београд. Нисам много тога видео јер сам јуче стигао. Остајем седам дана, па ћу видети много тога. За сада сам пробао само вашу храну и свиђа ми се. Људи су срдачни, а чуо сам и да је провод у Београду одличан и да су жене прелепе.

Надам се да ћу нешто више сазнати о томе у данима који су преда мном – рекао је љубазни Костнер који се потом упутио у један од београдских ресторана на ручак, након што се уверио да припреме за снимање протичу у најбољем реду.

Холивудски глумац познат по улогама у филмовима „Плес са вуковима“, „Телохранитељ“ и „Недодирљиви“ одсео је у хотелу „Хајат“ као и светски позната певачица Бијонсе, али се, према нашим сазнањима, током јучерашњег дана нису срели јер је она била на проби, а он обилазио место на ком ће наредних шест дана снимати филм.

Костнер је у српску престоницу стигао у суботу увече и вечерао у ресторану на Врачару, а током јучерашњег дана обилазио је знаменитости Београда.