Прочитај ми чланак

Ратко Дмитровић на Коларцу!

0

Ratko Dmitrovic_620x0

Познати српски новинар и један од неформалних експерата за односе између Срба и Хрвата, Ратко Дмитровић, п11отврдио је учешће на свечаној академији поводом изласка из штампе нецензурисаног издања култне књиге Виктора Новака, Magnum crimen, 14. октобра у 19.30 на Коларцу.

Радомир (Ратко) Дмитровић рођен је 1958. године у Комоговини на Банији. Класичну гимназију завршио је у Костајници, а у Београду и Загребу студирао је право, новинарство и историју уметности. Професионалну каријеру почео је 1981. године. Новинарске и уредничке послове обављао је у „Политици“, НИН-у, на „Радио-телевизији Србије“. Био је покретач и главни и одговорни уредник недељника „Аргумент“. Последњих пет година био је главни и одговорни уредник франкфурктских „Вести“. За директора и главног уредника „Вечерњих новости“ именован је 16. маја 2013. године. Током каријере објавио се више стотина чланака на српско-хрватске теме.

ДОЂИТЕ НА КОЛАРАЦ! СРЕДА, 14. ОКТОБАР У 19.30 ЧАСОВА. СВЕЧАНА НАЦИОНАЛНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ ИЗЛАСКА ИЗ ШТАМПЕ НЕЦЕНЗУРИСАНОГ ИЗДАЊА КЊИГЕ MAGNUM CRIMEN!