Прочитај ми чланак

РАЛЕ МИЛЕНКОВИЋ Кризном штабу: Ало, мозгови без памети!

0

Глумац Радослав Рале Миленковић обратио се Кризном штабу преко свог Фејсбук налога.

Он је преко ове друштвене мреже упутио критику онима који одлучују о мерама заштите против коронавируса.

– Ало, мозгови без памети! Овако ви спасавате економију у време короне? Можда ви то не знате, али позоришта нису угоститељски објекти (клубови, сплавови) нитји организатори посебних и класичних игара на срећу (кладионице, коцкарнице). Ограничили сте нам и број гледалаца и квадратуру пер цапита, мерили смо публици температуру на улазу, ноге им мочили у дезинфекциона средства, приморавали људе да и поред свега тога тога представе гледају са маскама на лицу… – започео је Миленковић своје обраћање и додао:

– Али упркос наше савесности у спровођењу ваших мера, идентификовали сте позоришта као жариште заразе… За ваше мозгове без памети то је логично, будући да је општепознато како вирус цовид19 пре 21х не напада љубитеље позоришта! И, молим најљубазније, немојте нам у замену нудити матине као да људи који су наша публика немају других радних, породичних и приватних обавеза, па им је свеједно у ком термину ће представа бити играна – поручио је глумац.

Подсетимо, нове мере Владе подразумевају ограничено радно време (до 21х) угоститељских објеката, кафића, ресторана, клубова, односно свега осим апотека, бензинских пумпи и сервиса који се баве доставом хране.