Прочитај ми чланак

„ПРОГОНИЛА ГА ЈЕ“: Ово је Јелена којој је Тома Здравковић посветио песму! (ВИДЕО)

0

jelena zdravkovic toma zdravkovic

Један од највећих хитова легендарног Томе Здравковића, песма „Јелена“, посвећен је Београђанки која тренутно ради за бројне телевизијске серије и шоу програме.

Јелена Здравковић по професији је стилисткиња која данас живи и ради у Београду. Запослена је у једном магазину, на послу је увек окружена глумцима, певачима и ријалити звездама, али их не доживљава као јавне личности.

Ова Београђанка признаје да је кафана њена велика љубав. Свог садашњег супруга Новицу Здравковића, иначе рођеног брата Томе Здравковића, упознала је на сплаву.

– Била сам на једном сплаву са друштвом где је Новица певао. Уживала сам сигурно једно два сата у музици, а да певача нисам ни погледала. Новица је, иначе, певач који не позира већ увек седи са гостима. У једном тренутку осетила сам нечију руку на мом рамену, а када сам се окренула помислила сам да је та рука идеална за моју руку – описала је Јелена судбоносни сусрет са супругом у емсији „Мојих 11000 прича“.

Новица и Јелена у браку су 28 година и имају сина Душана.

Песма „О, где си Јелена“ настала је, наравно, у кафани, а Тома ју је написао када се напио с Новицом.

– Новица и ја само се забављали и једном смо се посвађали, ја нисам хтела да идем негде с њим. Он је отишао у кафану и добро се напио с Томом. Тада је написао песму, а као што све велике ствари велики људи остављају на салвети – и моја песма је, игром случаја, настала баш на салвети – испричала је Јелена Здравковић.

Извор: Моја ТВ