Прочитај ми чланак

ПОЗНАТА ХОЛИВУДСКА ГЛУМИЦА НАТАЛИЈА НОГУЛИЋ о Холивуду, каријери и српској храни

0

Недавно је у Лејк Форесту близу Чикага одржано вече дружења са познатом холивудском глумицом српског порекла Наталијом Ногулић. Чланице организације “Коло Српских Сестара” при цркви Светог Василија Острошког, потрудиле су се да све буде у холивудском стилу па се на улазу нашао црвени тепих са звездицама и именима познатих холивудских звезда српског порекла: Карл Малден, Стана Катић, Наталија Ногулић, Мила Јововић и други.

ПОЗНАТА ХОЛИВУДСКА ГЛУМИЦА НАТАЛИЈА НОГУЛИЋ ОБОЖАВА ЗЕЉАНИЦУ, САРМУ И ЈАГЊЕТИНУ

На јеловнику су се нашла омиљена јела познатих холивудских звезда па су гости могли да пробају: “Alfred Hitchcock’s Quiche Lorraine”, “Elizabeth Taylor’s Chicken with Avocado and Mushrooms”, “Katharine Hepburn’s Brownies” и омиљена jела Френка Синатре и Елвиса Прислија.

Присутни су имали прилике да сазнају нешто више о Наталији Ногулић и њеној глумачкој каријери. Како је Наталија почела своју глумачку каријеру, које су јој улоге најзначајније, ко су јој били узори и шта саветује младим генерацијама. Наталија је говорила о својој каријери док су се на пројектору смењивале сцене из филмова и серија: Стар Трек (Звездане Стазе), Хоффа, Спартан, Бонес, Тхе Лазарус ман, Тхе Унит и других. Иза себе има поред доста улога у америчким филмовима и серијама и једну написану књигу а тренутно пише и другу по којој би желела да сними и режира филм. Српска публика памти је по улози у серији Звездане Стазе која је деведесетих година била популарна на нашим просторима.

На питање која је њена омиљена храна, Наталија је без размишљања одговорила да обожава зељаницу, сарму, купус и месо и јагњетину и да ове српске специјалитете радо припрема и да је то научила од своје маме и баке. Каже да без обзира што је рођена американка, воли српску храну, српски језик прича по мало, воли српске обичаје и људе и једном недељно одлази у цркву. Србију је посетила још деведесет и неке године а нада се да ће ићи поново ускоро и има жељу да глуми у неком од српских филмова и сарађује са српским редитељима и глумцима.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!