Прочитај ми чланак

ПОМЕРИЛИ КОНЦЕРТ: Београдски синдикат неће наступати док трају ковид пропуснице?!

0

Недавно се на друштвеним мрежама појавила информација везана за концерт познатог реп састава Београдски Синдикат који је требало да се одржи 9. Новембра у Новм Саду у хали “Спенс”.

Репери из Београда који се деценијама кроз своје текстове боре против “трулог” система, баш какав је и овај када свесно упадамо у машину полицијске државе и масовне контроле изненадили су своје обожаваоце када се на друштвеним мрежама појавила информација која и у овом тренутку може да се пронађе на wебсајту за продају карата ,,Гигстиx” а где је наведено следеће:

“Концерт се одржава у складу са прописаним мерама од стране Кризног штаба Србије. Концерту могу присуствовати лица која имају потврду о вакцинацији, која су прележала корону и која имају негативан ПЦР тест или брзи антигентски тест.”

Разочарање и масовне критике оправдано су уследиле након ових информација јер заиста, морате признати да је чудно да реп састав који се отворено бори против система пада под утицај једног оваквог, пре свега болесног и хистеричног система.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Fedja Dimovic (@fedjadimovic)

На сву срећу, само неколико дана након што су објављени услови за које вероватно ни сами чланови БС-а нису знали огласио се и један од чланова ове групе, адвокат Феђа Димовић који је на свом Инстаграм налогу објавио да се концерт одлаже због “корона ограничења”


Многи од поштовалаца поздравили су ово одлуку док су поједини нагласили да ће у Децембу за када је заказн концерт бити још гора ограничења.

Грађани који су на улицама већ две године и који се непрекидно боре против хистеричних али свакако по живот и слободу опасних корона мера, већ дуже време се питају, где је ОНАЈ Београдски синдикат који је некада постојао и који је био покретач одређеног броја политичких промена у нашој земљи. Можда се враћају? Или су закаснили?