Прочитај ми чланак

НАРОД ПЛАЋА: Џони Деп играће у наставку „Јужног ветра“

0

Џони Деп наводно би требало да игра нарко дилера у трећем делу филма “Јужни ветар”.

Славни холивудски глумац требало би следеће године да се прикључи екипи акционог трилера који режира Милош Аврамовић.


Преговори око Деповог ангажмана почели су још у октобру, током његовог боравка у Београду.

“Џони се упознао са глумцима и редитељем када је у октобру прошле године у Србији промовисао анимирани филм “Пафини” који је направљен у нашој земљи. Тада су му Биковић и Аврамовић рекли како би волели да га виде у наставку “Јужног ветра”. Деп им је одговорио да је веома заинтересован, али да прво мора да провери када има слободне термине за снимање”, прича добро обавештени извор и додаје да су после тога продуценти још једном контактирали најпознатијег “пирата са Кариба”:

“Деп им је преко телефона потврдио ангажман, а остало је да све баце на папир и потпишу. Очекујемо да ускоро све буде званично. Џонију је намењена улога нарко дилера који има разрађене послове по целом свету, па ће се тако повезати и са Марашем и Баћом”.

Главни јунак “Јужног ветра” Милош Биковић никада није крио да би волео да дели кадар са славним глумцем.

“Деп је сјајан тип, маштовит и има дивне улоге. Волио бих да га видим у наставку “Јужног ветра”, може да бира улогу. Сваку осим Петра Мараша. Баш бих волео да играм са њим. Кастинг је отворен, па ако га Деп прође, биће примљен”, рекао је глумац.

Поред Биковића и Депа, у трећем делу филмског хита редитеља Милоша Аврамовића играће још и Миодраг Радоњић, Мики Манојловић, Јована Стојиљковић и Александар Берчек.