Прочитај ми чланак

Мима Караџић: Мој идол је „сибирски џин“

0

Глумац је први пут пожелео да добије нечији аутограм, зато је пришао познатом Русу.

mima-nikolajНиколај је дупло већи од мене“,каже Мима

Милутина – Миму Караџића срели смо у бару на плажи у Бечићима, где нам се похвалио да је упознао свог идола, познатог боксера Николаја Валујева, познатог као „сибирски џин“. С обзиром на то да је глумац углавном тај кога фанови пресрећу на улици желећи да се упознају с њим и добију аутограм, сада је он био у улози обожаваоца.

– Упознао сам Николаја Валујева! То је најпознатији руски боксер, висок 2,13 м и тежак 150 кг. Никада у животу ми се није десило да приђем некоме и замолим га за фотографисање. Обично су мени фанови прилазили. Али, нисам могао да одолим да не приђем Николају и замолим га да нас сликају заједно – испричао је глумац и поносно нам показао фотографију у свом телефону.

Мима је одувек гајио љубав према борилачким спортовима, па је познанство са Николајем за њега велика част.

– Видео сам га у хотелу. Био је са људима који га чувају. Нико није могао да му приђе. Прво сам пришао њима, рекао сам им ко сам и да бих волео да се фотографишем са Валујевом, након чега су ми то дозволили. Знате ли колики је то човек?! Дупло већи од мене – причао нам је у једном даху Караџић.

Мима поново као Максим Обад

Миму очекује снимање филма „Јеси ли ти то дошао да ме видиш“, који је настао на темељу представе из деведесетих година у којој је такође играо.

Редитељ Милан Караџић верује да ће филм још више насмејати публику.

– Брзински се припремамо за снимање филма који почиње у августу на Црногорском приморју. Допала нам се идеја како се може надградити прича о Максиму Обаду и његовој породици, коју публика познаје из представе „Јеси ли ти то дошао да ме видиш“. Мима је и у представи имао главну улогу, а сада му се придружује глумачки мајстор Бора Стјепановић. Верујемо да ћемо направити врхунску комедију за биоскопе, али и за ТВ Црну Гору и ТВ Војводину – прича Милан Караџић.

Иначе, бивши руски професионални боксер је двоструки светски шампион у WБА. Држи рекорд као највиши боксер који је икада освојио светску титулу. Николај је у Русији објавио и књигу „Мојих 12 рунди“ о промоцији руског бокса и за то га је наградио њихов парламент. Боксер је пре четири године учествовао у програму „Гигантоманија“ и открио све предности и мане „џинова“. Члан је руске Думе, а играо је и у неколико филмова.

(Блиц)