Прочитај ми чланак

ЛАНЕ ГУТОВИЋ: Типови на власти спроводе план глобалиста; У изборе не верујем

0

Гост емисије "Међу нама" био је глумац Милан Лане Гутовић, а са Радом Ђурић разговарао је о Шојићима у српској политици, друштвеном и моралном посрнућу, али и спасу кроз уметност.

Рада Ђурић је на почетку упитала Ланета Гутовића, ко су украђ(д)ене личнос(т)и, а он је одоговрио да је то сада мода.

“То спада у неки манир овога века. Не само да се краде личност другог човека, иза кога се заклањаш, док не стекнеш своју личост, него се не пристаје ни на физички изглед. Те операције, додавање, одузимање… Тако да се и ту представљаш као неко други”.

На питање, шта нам остаје, ако је много таквих људи око нас, Лане је рекао:

“Изгледа да су оригинали ретки. И шта је најгоре, нису на цени. Ови хорски наступи ових украдених личности, су више на цени, односно, више су употребљиви”.

Лане је казао и да је изгубио поверење у спонтаност, и да не верује у изборе.

“Не верујем у ове типове који нас воде. Не само код нас, него и у свету. Не верујем да су ове типове изабрали грађани. Верујем да су грађани глупи и то знам. Али толико баш нису. Ово је дошло до задњих граница. Претпостављам да су ово реализатори једног плана који није наш план, него план неке групе људи која води свет, јер овај свет неко води. Теорија завере чиста”, рекао је Лане Гутовић и истакао да је једино преостало да се човек окрене сам себи.

“Сам себи си и тунел и светло у тунелу, како кажу теоретичари. Примера ради, имаш проблем у банци, нико није лично одговоран. Каже ти, ‘ не, ја нисам, идите код шефа’. Као кад разлиставаш купус, један по један. И на крају не остане ништа, и ти на крају ниси дошао до тог човека који је теби крив, због тога што си имао проблем”.

Лане је истакао да га порази када у групи иза говорника види главу неког пријатеља или човека за кога је смтарао да је аутономна личност.

“Сви ми имамо своје цифре за које се продајемо. И трагедија овог времена није у цифри, него зашто је тако ниска та цифра. Због чег аје то тако јефтино”, упитао је Лане.

О чему је још говорио Милан Лане Гутовић, погледајте у видео снимку: