Прочитај ми чланак

ВИДЕО: Комплет књига за српске националисте!

0

biblioteka-srpsko-stanoviste660

Зашто је српско становиште једина политичка и културна идеја за коју нема места у медијима? Да разбије идеолошке окове, појавио се специјални комплет књига – Српско становиште!

Ко је забранио да Срби чују шта врхунски национални интелектуалци имају да кажу о економији, култури и политици из угла српских интереса. Упознајте се са најзначајнијим српским интелектуалцима данашњице.

Специјални комплет „Српско становиште“ обухвата следеће књиге:

Мило Ломпар, Повратак српском становишту: Дефиниција српског становишта, онако како га је дефинисао Милош Црњански, а после 70 година забрана, оживео проф. др Мило Ломпар.

Коста Чавошки, Велеиздаја: Како из угла српског становишта, једине аутентичне идеје српског народа за 21. век, изгледа државна политика у претходним годинама?

Слободан Антонић, Моћ и сексуалност: Прва свеобухватна књига о геј покрету. Књига Слободана Антонића проглашена је најбољом социолошком књигом на српском језику у 2014. години.

Дејан Мировић, Последице ЕУ интеграција: Прва независна економска анализа евроинтеграција. Сазнајте колико то све кошта и шта све морамо да платимо. Ради се о нашем џепу.

Зоран Чворовић, Право и православље: Најновија проучавања показују да су верска толеранција, људска права и достојанство човека пред законом и Богом настали на Западу, али то није тачно. Упознајте светлост Православља из потпуно новог угла.

Душан Пророковић, Немачка геополитика и Балкан: Пред вама је прва потпуна студија и незаобилазни приручник за разумевање српско-немачких односа и политике на Балкану. Зашто Аутроуграска, Хитлер и Ангела Меркел имају исте циљеве?

Ратко Парежанин, Гаврило Принцип у Београду: Сви су рекли своје о Сарајевском атентату, али нико још није послушао саме атентаторе. После истраживања по архивима и Бечу и разговорима са сведоцима, цимер Гаврила Принципа, Ратко Парежанин, објавио је књигу која је 60 година била непозната Србима.

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА НА: CATENA MUNDI