Прочитај ми чланак

„Кад љубав закасни“ отвара сезону домаћих филмских премијера (Видео)

0

417243_samac-u-braku160913ras-foto-aleksandar-dimitrijevic28_f

Филм „Кад љубав закасни“ редитеља Ивана Стефановића отвориће сезону филмских премијера у 2014. и то 3. јануара (20.30) у Сава центру и 4. јануара у Арени синеплекс у Новом Саду.

Филм “Кад љубав закасни”, нова адаптација романа Мир-Јам, у главне улоге смешта Милоша Биковића и Бранкицу Себастијановић, који су иначе пар и у приватном животу. У филму играју паланачког адвоката Радмила и размажену Београђанку Љиљану, који се пред светом приказују као узоран и идиличан брачни пар, али је то далеко од истине

– Они се овде и мрзе и воле и повређују се и то је нека њихова борба са својим страстима али и међусобно. Ово ће бити, од свега што смо до сада гледали када је у питању Мир-Јам, другачија прича, из простог разлога јер је и тематика другачија – каже Милош Биковић.

Поред Милоша и Бранкице, улоге тумаче: Душанка Стојановић Глид, Никола Ранђеловић, Сунчица Милановић, Јована Стојиљковић, Јелисавета Караџић, Маријана Андрић, Урош Јаковљевић, Милена Васић, Бојана Ковачевић, Игор Первић, Мрђан Огњановић, Богдан Богдановић, Мило Лекић, Марија Јовановић, Вања Милачић, Матеја Живковић, Наташа Влаховић..

(Blic.rs)