Прочитај ми чланак

Из „Књиге о Дражи“: Умни људи о ђенералу

0

У "Књизи о Дражи" прочитајте шта су о генералу Михаиловићу рекли Шарл де Гол, владика Николај, Слободан Јовановић и многи други...

Слободан Јовановић: За живота он је био гоњен, клеветан, мучен, и најзад уморен. Његово је тело разнето на комаде, и он нема гроба. Али помени који му се чине широм целе наше емиграције показују да он и даље живи у души српског народа, и да ће ту живети увек, докле српско име буде трајало, јер он је дао своме народу све што смртни човек може дати.

Владика Николај Велимировић: Дража Михаиловић био је легендарна личност и за време свога живота; но његова мученичка смрт створила је око његовог имена ореол светог ратника. С временом тај ће ореол бити све светлији, а име Дражино све славније.

Шарл де Гол: Легендарни јунак, символ најчистијега родољубља и највиших југословенских војничких врлина, тај ђенерал није престао водити борбу на окупираном националном тлу.

Валтер Р. Мансфилд: Српски народ је у Дражи Михаиловићу видео оличење оних особина које су га кроз векове проводиле кроз тешка искушења, помажући му да се као народ одржи на овој балканској ветрометини.

Књига је у слободној продаји – пуна цена је 4000 динара (плаћање на рате) а цена са попустом за готовинско плаћање је 3200 динара.

Књигу можете наручити ОВДЕ или телефоном на 011 40 60 390, 011 39 80 739, 011 39 80 741.

Ново издање „Књиге о Дражи“