Прочитај ми чланак

ГЛОГОВАЦ НИЈЕ ОСТВАРИО ПОСЛЕДЊУ ЖЕЉУ: Планирао је представу на Маракани како би…

0

Познати српски глумац Небојша Глоговац, који је преминуо данас у Београду у 49. години, није стигао да оствари последњу жељу и организује на стадиону Црвене звезде велику представу!

Познати глумац је у интервјуу за форум навијача Црвене звезде „Ред стар инфо“ говорио о својој љубави према црвено-белима и том приликом обелоданио жељу.

Foto: Public

– Моја идеја је да се једна представа Југословенског драмског позоришта игра на Маракани. То би био велики пројекат, да поред бине ту буду и видео-бимови. Ето, видећемо да ли ћемо успети. Да размрдамо Звезду као клуб и неке добре контакте са публиком остваримо, привучемо неке нове људе и тако даље. Видећемо – рекао је Глоговац том приликом.

Глоговац је био један од кандидата за Скупштину Фудбалског клуба.

Био је у глумачком свету познат по великој љубави према Црвеној звезди, а о навијачком ривалству међу глумцима је рекао:

– Војин Ћетковић, мој кум, навија за Звезду, Ђуричко такође, Бане Трифуновић, док је са друге стране Бјела редован, често путује са Партизаном, за остале не знам… Гробари се нешто крију (смех), не показују се транспарентно баш… Ту је Сергеј, али то је више била пропагандна машинерија.