Прочитај ми чланак

ФАЈНС, НАКОН ШТО ЈЕ ПОСТАО СРБИН: Следећи корак – српска жена

0

Глумац Рејф Фајнс, који је добио српска документа, рекао је да се поноси новим пасошем и да је срећан због њега, јер никада није очекивао да ће бити Србин.

Глумац Рејф Фајнс, који је данас добио српска документа, рекао је да се поноси новим пасошем и да је срећан због њега, јер никада није очекивао да ће бити Србин.

На питање шта је следећи корак, пошто има српска документа, Фајнс је одговорио – „српска жена“.

Фајнс је за О2 телевизују рекао да је од својих српских пријатеља научио колико су Срби верни, услужни и љубазни.

„Доста сам путовао и градио мостове међу људима, али нисам баш свуда имао овакав осећај припадности и подршке. Био сам и пре седам година и осећао сам јаку подршку, али не само ‘ооо, добродошао’, већ и у раду генерално. Радим са српском екипом и осећам велику приврженост што је ваш велики квалитет“, истакао је Фајнс.

Он у интервјуу за Б92.нет уз осмех каже да није задовољан фотографијом у пасошу, односно изгледом косе.

Појаснио је да је у време сликања за путну исправу снимао филм у којем игра руског учитеља балета и није желео да камерама покаже своју слику из пасоша.

Пасош му је данас уручио председник Србије Aлександар Вучић.

БОНУС ВИДЕО

Гост емисије „Бистро из НAНЕ”, медијске куће „Центар”, био је наш познати редитељ и глумац Ненад Гвозденовић. Он је током интервјуа причао о хришћанству и позоришту (00:31:00), као и о новцу у уметности и критичарима (00:33:00), . Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.