Прочитај ми чланак

Драган Јовановић има урнебесан рецепт против коронавируса (ВИДЕО)

0

У време самоизолације многе светске, али и домаће познате личности су се обраћале путем друштвених мрежа.

Неки су дали могућност писања песама са фановима, попут Бон Џовија, неко рецитује током кувања попут Радета Шербеџије, а глумац Драган Јовановић је позвао људе и упутио их како могу да помогну планети.

Наиме, познати глумац је поздравио људе са Торника, уз наду да је већина људи код својих кућа, на топлим местима и у самоизолацији. А потом, на урнебесан начин, посаветовао је људе како да скину чини са планете Земље.

„Имам једну враџбину како да помогнете, не траје дуго, али значи много. Потребан вам је глобус и средство за дизинфекцију, може да буде у гелу, а може да буде и седамдесетопроцентни алкохол. Ми ћемо узети гел и истиснућемо садржај на глобус, посебно на подручја која су заражена, то јест на подручја на која су бачене чини. За време мазања веома је важно да говорите ‘Иш, иш, корона’ а можете и ‘Ћао, вирусе, ћао, ћао’ или ‘Чибе, ковиде, чибе’. Потом окрећите глобус и говорите “Љубав, љубав, достојанство, солидарност, поштење, правда. На крају промућкати глобус уз певање'“, навео је.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

snimatelj: @brankapujic

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) дана

Снимак је поделила глумица Анђела Јовановић, његова ћерка, а за снимање овог урнебесног снимка је била задужена Бранка Пујић, глумица и супруга познатог глумца.