Прочитај ми чланак

Делимо карте за премијеру филма о „Ноћним вуковима“ – „Друго име за слободу“

0

Sladjanax525(Србин.инфо)
Премијера  документарног филма „Друго име за слободу“ ауторке Слађане Топаловић Несторовић одржаће се 6.јуна у Сава центру.

„Ноћни вукови“, најмасовнији мото-клуб на свету, појавиће се први пут на филмском платну.

PLAKAT CMYKСрбин.инфо награђује  читаоце., бесплатним картама (2х по 2 карте) за премијеру филма „Друго име за слободу“ која се одржава 6. јуна у Сава центру.

Пошаљите на мејл адресу  [email protected] фотографију о мотористима или фотографију која најбоље осликава однос братске Русије и Србије, као и основне податке о себи (име, презиме, и број телефона).

Своје фотографије можете послати до 04. јуна до 21 час.

Награђене фотографије, поред освојених карта,  ће се наћи и на нашем порталу.

Срећно!

Премијера филма
Велика дворана
06. јун, 20.00
Цена улазница: 400 дин.

Редитељка у кратком интервјуу за Србин.инфо прича о очекиваним гостима и скупу бајкера  за дан премијере и интересовањима Финске да се филм нађе и у њиховим биоскопима.

Добили сам сам понуде и од финских редитеља који су одгледали инсерт  из филма и волели би да у њиховој земљи „Друго име за слободу“ буде уврштен у биоскопски репертоар.  „Ноћни вукови“ су, као што видите, познати широм света. Видећемо шта ће бити од тога“, каже редитељка Слађана Топаловић Несторовић.

За премијеру филма очекује се долазак  мотоциклиста из Републике Српске, Бугарске, Македоније, Румуније, Косова и Метохије, из пријатељског клуба „Косовски витезови“.

„Очекујемо неколико стотина мотоциклиста који ће формирати колону на Ушћу код легендарног Радета. Провозаће се по граду и онда ћемо се сви скупити испред Сава центра“, рекла је за  наш портал редитељка филма, „Друго име за слободу“, Слађана Топаловић Несторовић .

Актери:
Александар Залдастанов Хирург
Горан Јовановић Фонза
Саша Савић Шваба