Прочитај ми чланак

Бојана Новаковић: Вучић ме инспирише, врхунски глумац нашег времена

0

Глумица и активисткиња Бојана Новаковић нашалила се данас на рачун председника Србије и СНС Александра Вучића, поделивши снимак на којем он говори да би се "обесио о највећи лустер овде".

Наиме, Александар Вучић објаснио је данас на седници Владе Србије шта се претходних дана догодило са Електропривредом Србије и потом театрално казао да би се најрадије обесио што је слушао странце и екологе.

„Зато сам ја погрешио што нисмо у Костолац ушли раније, што нисмо ишли са Колубаром Б и за све то сам ја крив што сам слушао све могуће екологе, лажне стручњаке и све могуће странце који су долазили у ову земљу да ми соле памет… Обесио бих се о овај највећи лустер овде“, рекао је он.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Eko Straža (@ekostraza)


Бојана Новаковић поделила је овај видео снимак на свом Инстаграм сторију.

„Кад ме питају који глумац ме највише инспирише… нема бољег од Александра Вучића. Врхунски глумац наших времена“, написала је Новаковић.

Глумица је током протеклих месеци врло активна на друштвеним мрежама када је реч о критици владајуће партије у Србији. Путем свог Инстаграма често је упућивала шаљиве критике на рачун Зоране Михајловић и осталих министара у влади. Активно подржава и еколошке протесте и залаже се против РиоТинта.

Недавно је на протесте у Србију дошла из Америке, где иначе живи и ради.