Прочитај ми чланак

Издајник из Чипуљића Вучић гласао за избацивање Русије из Савета УН! (ФОТО)

0

Нови дан и нова издаја усташе из Чипуљића Александра Вучића. Издајнички СНС режим данас је забио још један нож у леђа Русији, јер су Вучићеви послушници гласали да се Русија избаци из Савеза за људска права УН!

Генерална скупштина Уједињених нација изгласала је суспензију Русије из Савета за људска права током састанка у четвртак. Резултат гласања био је 93 за и 24 против, док је уздржаних 58.

Међу државама које су гласале „ЗА“ је и Србија.

У нацрту резолуције, наводи се да ће Генерална скупштина „суспендовати права на чланство у Савету за људска права члана Савета који чини груба и систематска кршења људских права”.

Русија је изјавила да све земље које су гласале за њено избацивање могу да буду окарактерисане као непријатељске, што значи да би на тој листи могла да се нађе и Србија захваљујући НАТО издајницима на челу са Александром Вучићем.

Москва је упозорила чланице УН да ће глас „за“ бити виђен као непријатељски гест са последицама на билатералне везе.

Такође, још је страшније што је Спутњик на српском језику известио о избацивању Русије из Савета, али није напоменуо да је Србија гласала за избацивање! Ова редакција ради одметнуто од московске централе и има већу улогу у ботовању за удбашки и издајнички режим Александра Вучића него у извештавању о догађајима из Русије.

Нема дилеме да ће Србија у наредном периоду увести санкције Руској федерацији и тако се лишити подршке Москве у очувању Косова и Метохије и Републике Српске.

Вучић ће покушати да продужи формирање нове Владе у нади да тако добије на времену и сачека крај специјалне операције у Украјини, али тешко да ће му то бити дозвољено од стране новог амбасадора САД Кристофера Хила.

Зато је веома реална опција да се ускоро по налогу Запада састави такозвана „концентрациона, кризна Влада“, коју би чинили и СНС и грађанисти из опозиције и која би онда групно увела санкције Русији, али и национализовала НИС.

Овакву издају Русије, али и Србије и српских интереса, народ не сме да дозволи.