Прочитај ми чланак

Грме навијачи Партизана: Вучићу, педеру! Ни РТС не може да их цензурише! ВИДЕО

0

Ни полиција, ни плаћене навијачке групе - ништа не вреди издајнику Александру Вучићу. Прави навијачи вечерас му са стадиона Партизана поручују само једно: Вучићу, педеру!

Вређање уставокрштеља и издајника Александра Вучића вечерас одјекује Хумском, а шта народ заиста мисли о председнику Српске напредне странке није могао да цензурише и утиша ни срамотни РТС.

Партизан ове вечери за противника има кипарски АЕК у оквиру квалификација за Лигу шампиона. Како је све изгледало погледајте у видео прилогу.

Средином првог полувремена су уследиле жестоке увреде и на рачун председника Србија Александра Вучића. Повик „Вучићу педеру“ је одјекивао са источне трибине, али ни овога пута није стигла подршка са јужне трибине.

Плаћени навијачи са јужне трибине су разним песмама покушали да надјачају скандирање против Вучића, што је још више разбеснело навијаче на источној трибини, који су наредних неколико минута вређали председника.

Очигледно је да су организоване навијачке групе и даље у служби заштите лика и дела председника Србије и СНС власти, а повремено их ангажују и да бију Србе на протестима и помажу извршитељима да отимају некретнине и избацују народ на улицу.