Прочитај ми чланак

Eво кога су србомрзац Бочели и Вучић довукли на концерт из режимског брлога

0

Пре концерта је Вучић у име Србије доделио значајно одликовање Aндреу Бочелију, кога Срби памте по изливима мржње током НАТО бомбардовања и честиткама Клинтону што нас убија, па је потпуно логично да га усташа из Чипуљића орденује одушевљено и награди од народних пара.

Вучић, папрено скупа карта за концерт као и Бочелијеви иступи мржње према Србима 1999. године, на овај догађај у Београду на воду окупили су искључиво режимлије окачене о буџет.

Од познатијих имена из СНС картела били су:  министарке Зорана Михајловић са супругом Владимиром, Ирена Вујовић, Гордана Чомић, Ивица Дачић са супругом, Тамара Вучић, Тијана и Славиша Чуровић, Анђелка Прпић, Светислав Буле Гонцић, Александар Ђаја, Гоца Тржан, Тамара Пауновић, Иван Босиљчић чија супруга пева на концерту, Милош Биковић, Ненад Окановић, Тамара Калинић, Јелисавета Орашанин, Стеван Анђелковић, Тијана Богићевић, РТС буџеташице Душка Вучинић, Сандра Перовић, Оливера Ковачевић, режимски водитељи Чукановић и Предојевић…

Многи буџеташи из СНС картела су тренутно на мору, па из тог разлога пропуштају „хепенинг“ за који су отели из буџета значајну суму новца, а Вучић донирао орден.