Прочитај ми чланак

Уживо: Вучић одржао обећање – у Србији ће од сада уместо Срба живети Африканци!

0

Подстакнут са агенцијском вешћу да ће ове, 2024. године, у Србији доћи 20 000 Кенијаца да ради, у сектору грађевине и услуга, уместо држављана Србије и Срба, главни одговорни уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић, у преносу уживо обратио се јавности.

– Док у Србији око 140 000 људи има испод 15 000 динара примања, режим Александра Вучића, уместо да тим људима обезбеди послове помоћу којих би повећали своје приходе, увози 20 000 хиљада, само Кенијаца, да раде ове године по Србији, рекао је Златановић, а затим и додао:

– Зато време на десетина хиљада држављана Србије, сваке године, напушта нашу државу, у потрази за бољим послом, ради пуког преживљавања. И наше власти ништа не предузимају да то спрече већ увозе из Трећег света радну снагу. Зашто? Па., са циљем да промене становништво, као што је пре шест, седам година најавио Александар Вучић када је рекао да ће у Србији 2030 године више људи улазити да у њој живи неголи да од ње одлази, те да је нормално што ће се променити демографска структура становништва у нашој држави.

А шта је још рекао да Вучићев режим ради у Србији, поводом досељавања Африканаца и Азијате у Србији, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.