Прочитај ми чланак

УСКОРО КРАЈ: Добијена четврта дозвола за изградњу Голд гондоле Златибор

0

Општина Чајетина добила је од Министарства грађевинарства четврту дозволу за изградњу Голд гондоле Златибор која се односи на изградњу 17 стубова од међустанице до врха Торника.

Радови на припреми терена за постављање стубова почеће кроз неколико дана. На потезу стазе у шуми прво ће се ископати темељи за бетонске стопе за стубове, али су извођачи радова које предводи МПП „Јединство“, спремни за овакве изазове. Радови ће почети како је и планирано, са повољним временским приликама, и очекује се да буду обављени по плану.

-Очекујемо да кроз неколико дана добијемо и пету дозволу која се односи на изградњу међустанице, па да се радови реализују у континуитету. Имовинска питања су решена и верујемо да до августа, 4 године након постављања камена темељца, комплетно буду завршени грађевински радови на изградњи гондоле – истичу из предузећа „Голд гондола Златибор“.

Подсећамо да вредност радова на Голд гондоли Златибор износи 13 милиона евра, од чега се десет односи на опрему а три за изградњу. Комплетна средства обезбеђена су из буџета општине Чајетина.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!