Прочитај ми чланак

ШОК У СТУДИЈУ: Гост у емисији направио џоинт па га понудио Тешановићу

0

Новинар и аналитичар Џон Боснић у емисији продукције "Балкан инфо" говорио је о великој профитабилности узгоја индустријске конопље у Србији. Боснић је рекао да то може бити спас за српску пољопривреду и економију,

Боснић је открио да је са пријатељима посадио 25 хектара индустријске конопље у Србији и да ће остварати зараду од око милион и 800 евра. Он је објаснио читав процес производње и прераде ове биљке.

Реч је о конопљи, која за разлику од индијске конопље, нема висок ниво ТХЦ у себи па самим и тим њен узгој је легалан у Србији, а користи се за добијање лековитог уља, семена док се стабљика биљке користи у индустријској производњи.

Боснић је открио и да је завршио у полицији са својим пословним партнером јер су их комшије пријавиле да гаје индијску конопљу, али да су након анализа пуштени уз извињење полиције за грешку.

На самом крају емисије, Боснић је замотао џоинт од индустријске конопље и запалио га објашњавајући да он нема психоактивно дејство и да је легалан и здравији од цигаре. Боснић је понудио џоинт и водитељу Теши Тешановићу који је то одбио.

Тешановић је заклети противник алкохола и наркотика, као и пушења па се није предомислио ни кад је Боснић објаснио да пушење индустријске конопље нама утицаја на психу.

Погледајте како је то изгледало:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!