Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ: Аргентински медији убеђују народ да у Србији због ММФ тече „мед и млеко“!

0

Порука аргентинском народу: не слушајте савете ММФ-а и „стручњака“ које вам доводе из српске или било које друге квислиншке владе и не верујте својој влади ако је под контролом Запада и коруптивна – борите се и против своје владе и против Запада

Српски пример за Аргентинце

Дошао ми је пријатељ из Аргентине у посету, између осталог зато што жели да види, да га цитирам: „то чудо од српске економије, причају нам у Аргентини да напредујете брже од свих осталих“. Наиме, преко медија у Аргентини, тамошњем народу се пласира прича како је аранжман са ММФ-ом добар избор, а као најбољи пример наводи се – Србија, у којој тече „мед и млеко“. У аргентинским медијима се говори да је „Србија најбољи студент ММФ-а“.

Ко не верује, нека погледа овај чланак Сербиа, „ел мејор алумно дел ФМИ“. У овом чланку гувернер НБС Јоргованка Табаковић објашњава све успехе НБС и српске владе, зашто је сарадња са ММФ-ом добра, и још даје савет аргентинском народу да верује својим властима (као што српски народ верује свом председнику), а власт у Аргентини обнавља аранжман са ММФ-ом. Поред ње, савете аргентинском народу даје и нико други него професор са „угледног“ Мегатренд универзитета. Нису могли да нађу боље „ауторитете“ и „стручњаке“. Жао ми је грађана Аргентине и шта све морају да трпе.

Србији толико добро иде док је води ова влада и овај председник под патронатом ММФ-а да пуцају потпорни зидови поред аутопутева. Истина је да је Србија најгора у региону по свим параметрима: БДП, извоз, висина просечне плате… у свему смо гори и од Албаније.

Србија не може да буде јаднија од овога и никада у историји није била оволико понижена. То је још један доказ да је Србија окупирана држава и да у том смислу служи као пример. Сад вам је јасно и какви су то „ауторитети“ и „стручњаци“ које нам доводе из света, да нас уче како да будемо „добри ђаци“. У Србију из света, исто тако, долазе неке јоргованке и неки мегатрендовци, а нама их представљају као велике „експерте“. Све што ми треба да радимо да бисмо живели боље јесте да слушамо њих. Са друге стране, ко зна у којој се све колонији унутар Империје, поред Аргентине, пласирају мишљења „угледних“ „стручњака“, попут Јоргованке Табаковић и тог професора са Мегатренда. Тако се ради у Империји. Није немогуће да ће у будућности неки Ђелић, Влаховић, Динкић, Питић… да буде саветник председника Аргентине, као што председник Србије има саветнике које му је послала Империја из других окупираних држава.

Запад (НАТО, ММФ, СБ, Билдерберг…) жели, на исти начин, да окупира Аргентину. После неколико година пружања отпора Империји (иза које стоји владајућа елита Запада), што је Аргентина радила заједно са Бразилом, Венецуелом и са још неколико држава Латинске Америке, Запад је приморао Аргентину да прихвати аранжман са ММФ-ом и полако враћа ту државу под своју контролу. Запад је вршио притисак и на Боливију и на Бразил, а у Венецуели је тренутно хаос, док је неколико држава Латинске Америке под потпуном окупацијом Запада већ неколико деценија, тако да Аргентина у овом тренутку нема много савезника у Јужној Америци, а нова власт у Аргентини, очигледно, има бољу сарадњу и боље везе са владајућом елитом Запада него са владајућом елитом држава БРИК савеза.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Порука аргентинском народу је: не слушајте савете ММФ-а и „стручњака“ које вам доводе из српске или било које друге квислиншке владе или народне банке и не верујте својој влади ако је под контролом Запада и коруптивна – борите се и против своје владе и против Запада. Свако мора да се бори сам и за себе. Русија и Кина не могу да помогну свима који су под ударом Империје, у оној мери у којој би сви хтели (и Русија и Кина се налазе под ударом Запада и морају да се бране и на својим границама). Мање државе, попут Србије и Аргентине, морају и међусобно да се помажу, али свако мора сам да води своје битке за своје државе, па се можда у будућности сви негде сретнемо и створимо заједнички фронт.