Прочитај ми чланак

НОВИ САД увео почетне мере “штедње” енергије – ГАСЕ СЕ СВЕТЛА

0

У јеку свеопште дириговане хистерије која се са ковид агенде пребацује на агенду контроле потрошње енергената све је више тема које упућују на штедњу енергије и на мере које уводи власт у Србији али не брините, доћи ћемо и до обавеза…

Град Нови Сад подржао је препоруку Владе Србије у циљу штедње електричне енергије, па је искључена декоративна расвета на Градској кући, згради Дома здравља у насељу Лиман, на Петроварадинској тврђави, као и новосадским мостовима.

Градска управа Новог Сада се тако придружила апелима да институције и организације, као пример рационалног и одговорног понашања, заједнички дају допринос у решавању изазова енергетске кризе са којима се суочава велики број земаља.

Подсетимо, Влада Србија је донела одлуку да од недеље искључује декоративну расвету на згради у Немањиној 11, згради Министарства финансија и Министарства привреде, згради Председништва РС, као и на другим другим објектима где није неопходна.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!