Прочитај ми чланак

НАРОД ПРАВЕ БУДАЛАМА Телекомове акције за кифлу и јогурт, а направили ПР ријалити

0

Медији које контролише Александар Вучић, током дана на сва звона, најављују акције Телекома које ће грађани ускоро да добију. Ни мање ни више, сваки пунолетни становник Србије добиће по 68 динара! По оном моделу "доведи народ до просјачког штапа, а онда му дај на кашичицу за кутију жвака или за кифлу и јогурт".

Златно доба је одавно стигло у Србију. Лидер смо у региону по економском расту, али само на речима лидера СНС. Истина је посве другачија, што говори и данашња одлука да сваки грађанин добије дивиденту од Телекома у износу од 68 динара.

Срамота за државу, срамота за власт, а срамота и за народ.

Како пишу режимски медији, поносно преносивши информацију и правивши ПР ријалити, 68 динара је могуће подићи на шалтеру у Пошти, уз „једноставну процедуру и три ускова“.

Да би добили овај „превелики новац“, потребно је лично присуство, лична карта и реченица да хоћете да подигнете новац по основу дивиденде.

С друге стране, новац од акција могуће је добити само уколико деонице продате, а то је могуће такође у Пошти давањем налога за продају. Новац притом не добијате одмах, већ када ваше акције буду продате, а томе информацију такође можете добити у Пошти.

Имајући у виду да су грађани доведени до просјачког штаба, о чему су сведочили призори за викенд код Вуковог споменика када су у редовима чекали на бесплатан солидарни оброк, ово је дефинитивно још један вид понижавања грађана од стране државе.