Прочитај ми чланак

ЛИДЛ КРЕЋЕ 11. ОКТОБРА – ево у којих 16 градова

0

Београд -- Немачки дисконтни ланац Лидл почеће у Србији да ради 11. октобра, потврђено је из те компаније.

Компанија Лидл Србија почеће оперативно пословање 11. октобра отварањем 16 продавница у 12 градова широм земље.

Foto: LIDL

Грађани Београда, Бора, Зрењанина, Крагујевца, Лесковца, Ниша, Новог Сада, Смедерева, Сомбора, Суботице, Ужица и Шапца први ће имати прилику да се увере у јединствено искуство куповине које доноси први савремени дисконт у Србији, наводи се у саопштењу компаније.

Отварање завршених продавница у другим градовима ће уследити од новембра и наставити се у наредним месецима, с обзиром на то да Лидл Србија најављује даље ширење малопродајне мреже.

„Спремни смо за отварање и узбуђени што ћемо следеће недеље моћи да услужимо потрошаче. Верујемо да ћемо задобити њихово поверење кроз пажљиво одабран асортиман производа са најбољим односом цене и квалитета и понуду јединствених Лидл брендова који им до сада нису били доступни у Србији. Овом приликом их срдачно позивамо да од 11. октобра посете свој Лидл и увере се зашто је куповина у Лидлу једноставна, боља и повољнија“, рекла је руководилац корпоративних комуникација у Лидлу Србија, Мартина Петровић.

Лидл је за потрошаче у Србији припремио пажљиво одабран асортиман од 1.500 производа, а на полицама првог савременог дисконта ће се наћи јединствени Лидл брендови, али и производи домаћих добављача. Лидл је више од малопродавца хране и посебно га издвајају временски ограничене акцијске понуде непрехрамбених производа које се сваке недеље мењају, па ће у продавницама моћи да се пронађу и производи као што су мали кућни апарати, текстил, играчке, алати, кућни декор, опрема за баштованство и још много тога.

Лидл продавнице у Србији су стандардизоване и грађене по новијем концепту, који подразумева модернији дизајн, већи продајни простор, пространија паркинг места, више природног светла, већу енергетску ефикасност и атрактиван изглед у складу са циљевима Лидла – пружити својим потрошачима лепше искуство куповине, изградити пријатно и сигурно место за рад запослених и бити одговоран према животној средини.

У процес изградње продавница компанија Лидл Србија активно је укључила домаћу грађевинску индустрију ангажовањем 200 подизвођача – пројектантских, надзорних и извођачких фирми.

Прве потрошаче у Лидл продавницама дочекаће више од 1.000 продаваца. Они су, заједно са осталим колегама, у склопу темељних припрема за отварање прошли вишемесечне обуке како би одговорили на потребе потрошача. У тренутку отварања, у Лидлу ће радити више од 1.500 запослених.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!