Прочитај ми чланак

КОХА ДИТОРЕ: Упркос најбољој понуди „Телеком Србија“ није добродошао у Албанији

0

Иако је са 60 милиона евра дао најповољнију понуду за куповину "Телекома Албанија","Телеком Србија" није добродошао у Албанију

Иако је са 60 милиона евра дао најповољнију понуду за куповину „Телекома Албанија“,“Телеком Србија“ није добродошао у Албанију, преноси приштински лист „Коха диторе“.

Позивајући се на званичне изворе из албанске владе, лист наводи да се више представника српске компаније састало са представницима Министарства саобраћаја и телекомуникација у Тирани.

„Током овог састанка, представници ‘Телекома Србије’ постали су свесни става албанске стране да нису добродошли да постану део тржишта мобилних телефона, иако су инвестиције Србије важне за Албанију“, цитира лист неименованог званичника албанске владе.

„‘Телеком Србија’ у Албанији није добродошао. Иако је одлука на самим компанијама, учешће ‘Телекома Србије’ на тржишту мобилних телефона може донети реакције које би могле негативно да утичу на саму компанију. Спремни смо и очекујемо српске инвестиције у земљи, али за овај сектор преферирамо инвеститора са другим профилом“, рекао је листу саговорник из Министарства саобраћаја.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!