Прочитај ми чланак

БРАНКО ДРАГАШ: Долар и Евро ће изгубити вредност, треба куповати ово … (ВИДЕО)

0

Eкономиста Бранко Драгаш тврди да је економска катастрофа кренула у САД још у септембру, а да је пандемија короне само алиби који треба да прикрије праве разлоге пропасти западног економског модела. Он објашњава да је Америчка економија већ дуго била заснована на вештачком упумпавању новца и да то није могло да траје вечно.

Драгаш каже да грађани треба да забораве на летовања и забаву, да економска криза која је настала није нешто што ће проћи за месеца дана или пар месеци и да нам следи највећа економска депресија у историји.

– Ово је крах америчке империје и лажног просперитета каже – Драгаш

Он саветује оне који имају новац да купују некретнине и земљиште, улажу у производњу хране. Драгаш поручује да ће долар и евро изгубити на вредности и сматра да грађани своју уштеђевину треба да замене за инвестициона злато или сребро. Драгаш у емисији објашњава шта је инвестиционо злато и сребро и како се може набавити у Србији.

Говорећи о рату глобалисте и Трампа у САД, Драгаш верује да ће Кина и Русија помоћи Трампу да добије нови мандат. Он каже да победа глобалиста значи изазивање нових вештачки створених пандемија, присилну вакцинацију и присилно чиповање становника.

Драгаш упозорава да криза неће заобићи ни Србију, тврди да власт нема новца за обећане економске мере и да нам следи велика незапосленост, сиромаштво и социјални немири. Он објашњава да се Вучићу жури да оргзанизује изборе пре него што економске последице почну јаче да се осећају не би ли се некако одржао на власти.

Драгаш се заложио за непосредну демократију уз употребу модерних технологија, императивни мандат функционера. Он је најавио да се спремају масовни протести и да ће садашњи режим бити оборен на улици.