Прочитај ми чланак

’’ЗЛАТИБОРСКО КУЛТУРНО ЛЕТО’’ представљено и на Палама

0

У оквиру својих промотивних активности Туристичка организација Златибор учествовала је у петак 6. јула 2018. године на манифестацији продајног и забавног карактера ‘’Ноћни маркет’’ на Палама. Простор градске пијаце био је за ову прилику модерно уређен, попут мини сајма, с мноштвом разноврсних излагача: од туристичких посленика и продаваца сувенира до туристичких организација. Овакви ‘’Ноћни маркети’’ су тренд у свету, а последњих година учестали и у Србији и региону као места сусрета људи, догадјаји на којима се може сазнати, куповати и забавити.

Туристичка организација Златибор ставила је акценат на најаву програма предстојећег веома садржајног “Златиборског културног лета” током којег на Краљевом тргу наступају многи познати извођачи и групе. Представљена је и летња туристичка понуда најпосећеније планине Србије.

Присутни су обавештени о километрима дугим пешачким и бициклистичким стазама Златибора, о многим купалиштима и видиковцима, Дино парку и авантура парковима, познатим златиборским хотелима међу којима је и новоотворени ‘’Гранд хотел Торник’’ са пет звездица, о Стопића пећини, Музеју „Старо село“, Гостиљском водопаду…

На штанду Златибора посетиоци су могли да пробају чувене златиборске сувомеснате специјалитете и домаћу ракију, као и да добију све неопходне информације како би њихов боравак на ‘’златној планини’’ био што садржајнији.